Bitcoin (BTC) $ 62,171.66 0.97%
Ethereum (ETH) $ 2,420.61 1.24%
BNB (BNB) $ 564.24 2.04%
Solana (SOL) $ 144.60 2.89%
XRP (XRP) $ 0.534984 1.51%
Cardano (ADA) $ 0.355407 1.06%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109398 0.83%
Al veya Sat Paribu

DBS Bank, JPMorgan’ın Blockchain Ağı Onyx’ı Kullandı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Güneydoğu Asya’daki en büyük borç veren Singapur merkezli DBS Bank, JPMorgan’ın Blockchain ağı Onyx üzerinde bir gün içi repo işlemi gerçekleştiren ilk banka oldu. Bununla beraber DBS Bank, JPM Coin kullanarak anında ödemeleri ve işlemlerin vadesini bire ikiye çalışma şeklindeki mevcut işlemi tamamladı.

DBS, JPMorgan’ın Onyx’inde Sabit Gelir İşlemini Tamamladı

Singapur merkezli DBS Bank, JPMorgan’ın Blockchain altyapısı Onyx’te sabit gelir ticaretini başarıyla tamamladı. DBS’de hazine ve piyasalar başkanı Andrew Ng, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

dbs bank defi protokollerini test ediyorer 1

Blockchain tabanlı bir çözümün verimliliklerinden yararlanarak, likidite ihtiyaçlarımız için faydalı olan, sıkıştırılmış zaman dilimlerinde dolar fonunu artırabiliyoruz. Gün içi repo çözümümüz, müşterilerin operasyonel verimliliklerini artırmalarına ve repo faaliyetleri için takas sürelerini hızlandırmalarına yardımcı oluyor.

Son olarak belirtmek gerekirse DBS Bank, JPMorgan’ın blockchain tabanlı sabit getirili ticaret ağı olan Onyx’i kullandı. Banka, Onyx’i kullanan ilk Asya bankası olduğunu belirtti. Ayrıca DBS Bank, Goldman Sachs (GS) ve BNP Paribas (EPA) gibi uluslararası devlerin arasına katıldığını aktardı.

Yazar: Sena Karakılıç

Darwinia Network Nedir?

Darwinia Network; Substrat teknolojisine dayanan, Polkadot ekosisteminin bir parçası olan, oyun token’ları, Non-fungible token’lar (NFT), Stablecoin’ler ve Appchain de dahil olmak üzere “Token’ların İnterneti”ni inşa etmeye odaklanmış, farklı zincirleri birbirine bağlayan bir blockchain ağıdır. Proje, aynı zamanda Polkadot’un ilk oyun zinciridir. Polkadot ekosistemi sayesinde Darwinia Network daha geniş bir oyun ve oyuncu yelpazesine bağlanabilir. Örneğin, ...

Bağlantıyı kopyala