Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Ethereum’da Devnet Üzerinde Staking Çekim İşlemleri Test Ediliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ethereum’un Merge yükseltmesi geçtiğimiz aylarda başarılı bir şekilde gerçekleşmişti. Ethereum geliştiricileri, devnet üzerinde staking para çekme işlemlerini test etmeye başladı.

Ethereum’da Staking Para Çekme İşlemleri Test Ediliyor

Ethereum geliştiricileri, şu anda ağda eksik bir özellik olan doğrulayıcı staking para çekme işlemlerini test etmek için bir geliştirici ağı yayınladı.

Ethereum geliştiricisi Marius Van Der Wijden, devnet’in Ethereum’un Shanghai isimli yükseltme planı ile gelecek yıl doğrulayıcı staking para çekme işlemlerini açmaya hazırlanmaya yardımcı olacağını söyledi. Özelliğin eksikliği, Ethereum’un hisse kanıtı konsensüsüne geçmesinden sonra merkezileştirme riskleri hakkında bazı korkuları da beraberinde getirmişti.

ethereumda devnet uzerinde staking cekim islemleri test ediliyor 2

Konu hakkında açıklama yapan Van Der Wijden, “Yeni özellik, tüm bu uygulamalarda para çekmeyi mümkün kılan ilk devnet ve ileriye doğru atılmış büyük bir adım. Ayrıca, diğer müşterilerin de ağa katılarak uygulamalarını test etmelerine yardımcı oluyor.” dedi.

Van Der Wijden, doğrulama yazılımı geliştiren ekipler olan Ethereum müşterilerinin, Shanghai yükseltmesine hazırlanmak ve olası hataları bulmak için staking para çekme işlemlerini test ettiğini açıkladı.

Yazar: Burak Köse

PayPal CEO’su Dan Schulman, Yeni Ödeme Hizmetini Kullanan İlk Kişi Oldu

PayPal CEO’su Dan Schulman, şirketin yeni ödeme hizmetini kullanan bir eğitim videosu çekti. Schulman bu eğitimde, Bitcoin (BTC) kullanarak bir ürün satın aldı. Hazırlanan videoda Schulman, Bronco Western Wear web sitesinden bir alışveriş gerçekleştirdi. Schulman 299 dolarlık Bitcoin karşılığında devekuşu botu satın aldı. PayPal CEO’su yaptığı açıklamada, kripto paraların platform üzerinde ödeme aracı olarak sorunsuz ...

Bağlantıyı kopyala