Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Binance, 1 Milyar Dolarlık Kurtarma Fonu Hedefliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektörü FTX krizi ile sarsılırken birçok kripto borsası kendilerini güvence altına almak için çalışmalara başladı. Çıkan haberlere göre; Binance CEO’su Changpeng Zhao Bloomberg Television ile yaptığı açıklamada Binance’in sıkıntılı kripto varlıklarını satın almak için önceden duyurulan bir kurtarma fonu için 1 milyar dolar veya daha fazlasını hedeflediğini söyledi.

Binance, 1 Milyar Dolarlık Kurtarma Fonu Artırmayı Planlıyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao , Binance’in yakın zamanda duyurduğu “sektörü kurtarma fonu” için yaklaşık 1 milyar dolar toplamayı hedeflediğini söyledi.

binance 1 milyar dolarlik kurtarma fonu hedefliyorrrt

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu yeterli değilse daha fazlasını ayırabiliriz.

Fonu ilk olarak geçen hafta FTX’in çöküşünden kaynaklanan hafifletmeye yardımcı olmak için duyurdu. Fon, aksi takdirde güçlü olan ancak likidite kriziyle karşı karşıya olan projeleri hedefleyecek.

CZ, FTX ve CEO’su Sam Bankman-Fried’in düşüşünden sonra son birkaç aydır sektörde önemli bir figür oldu ve kilit lider konumunu pekiştirdi. Bu ayın başlarında, Twitter’da FTX ile ilgili endişelerini dile getirdi ve onu mali sıkıntılarından kurtarmak için satın alma planından vazgeçti .

Yazar: Sena Karakılıç

Astar Network, Microsoft ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

Kripto para birimlerinin hemen hemen her alanda kullanılmaya başlanması ile beraber bu sektördeki ortaklıklar da artış göstermeye başladı. Bu kez bir ortaklık haberi de Polkadot (DOT) parachain’i Astar Network’ten geldi. Astar Network, Microsoft ile El Sıkıştı Polkadot (DOT) parachain’i Astar Network’ün resmi blog sayfasında paylaşılan bilgilere göre; Astar Network stablecoin’i AstridDAO’nun Microsoft ile ortaklık kurduğunu ...

Bağlantıyı kopyala