Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Fidelity, Kripto Alım Satım Hesaplarını Açtı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok şirket kripto para çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak adını sıkça Bitcoin satın alımları ile duyduğumuz yatırım şirketi Fidelity Digital Assets‘tan yeni bir hamle geldi. Fidelity kullanıcıları kripto hesaplarının açılmasının ardından komisyonsuz bir biçimde Bitcoin ve Ethereum işlemleri gerçekleştirebilecek.

Fidelity, Kripto Alım Satım Hesaplarını Başlattığını Duyurdu

Fidelity kullanıcıları kripto hesaplarının açılmasının ardından komisyonsuz bir biçimde Bitcoin ve Ethereum işlemleri gerçekleştirebilecek.

fidelity kripto alim satim hesaplarini actirt

Yatırım şirketi, konu ile ilgili olarak bekleyiş sona erdi şeklinde bir açıklama yaptı. Fidelity Crypto hesabının finanse edilebilmesi için bir Fidelity brokerage hesabının gerekli olduğunu da bildirdi.

Fidelity, kripto varlıkları benimseme konusunda diğer büyük yatırım şirketlerinin çoğundan daha hızlı olsa da, bazı tepkiler aldı. Geçen hafta üç ABD senatörü, sektörün giderek “dalgalı, çalkantılı ve kaotik” hale geldiğini söyleyerek firmadan emeklilik planı katılımcılarının Bitcoin’e yatırım yapmasına izin verme kararını yeniden gözden geçirmesini istedi.

Bunun yanında açıklama içerisinde “kripto varlıkların hızlı ve maddi olarak dalgalanabileceği” de hatırlatıldı.

Yazar: Sena Karakılıç

Rusya’nın En Büyük Borsası Moskova Borsası’ndan Kripto Para Adımı

Ukrayna işgali sonrasında ekonomik sıkıntıların derinleştiği Rusya, kripto para birimleriyle yakınlaşmaya devam ediyor. Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası, kripto para borsası olma planları yapıyor. Moskova Borsası’ndan Kripto Para Hamlesi Moskova Borsası, dijital finansal varlıklar için makbuz ihracını yasallaştırmayı önerdi. Ticaret platformu, bunun emanetçilerin dağıtılmış defterlere hazır olmayan müşterilere esasen menkul kıymetlerle çalışmalarını sunmalarını ...

Bağlantıyı kopyala