Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

Ukrayna Kripto Çerçevesi için Çalışmalarını Hızlandırıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bölgesel olarak yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Bir taraftan Avrupa Komisyonu konu hakkında yeni tasarılar üzerinde tartışırken, ABD’den de yeni adımlar geliyor. Son olarak ise Ukrayna, Sanal Varlıkların Düzenlenmesi Danışma Konseyi ile Ulusal Vergi Yasasını kripto pazarına uyarlamayı amaçlayan ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ukrayna Kripto Çerçevesi için Çalışmalarını Hızlandırıyor

Ukrayna Kripto Çerçevesi için Uluslararası Danışmanlarla Çalışıyor

Ulusal kripto çerçeveleri üzerinde çalışan Ukrayna düzenleyicileri, “Sanal varlıklar hakkında” yasasında yapılan değişiklikler için uluslararası uzmanlarla aktif olarak işbirliği yapıyor. Listede uluslararası danışmanlık firması Ernst&Young ve USAID Finans Sektörü Reformu projesi yer alırken, yeni düzenlemeler kriptoların genel kullanımına odaklanıyor.

1 Aralık’ta Ulusal Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanlığı Ofisi, Ukrayna Ulusal Bankası, uzman kuruluşlar ve piyasa topluluğu temsilcileri yer aldı.

Konu hakkında konuşan Ukrayna Parlamentosu (Rada) üyesi Yaroslav Zheleznyak, şu ifadelere yer verdi:

“Amacımız basit; Ukrayna’da kripto dolaşımını yasal ve güvenli hale getirmek. Ancak ‘zarar verme’ ilkesine göre, sadece piyasa düzenlemesi değil, gelişme ve rekabet avantajları için teşvikler gerekiyor”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Crypto.com ABD Lansmanının ‘İlk Fazını’ Duyurdu

Crypto.com, ABD lansmanının ilk aşamasına başladığını duyurdu. Kripto para borsası Amerika Birleşik Devletlerinde bir platform hazırlığında. Açıklama, bugün şirket CEO’su Kris Marszalek‘ten geldi. Marszalek, “Profesyonel tüccarlar için teklifimizi ABD‘ye genişletmekten heyecan duyuyoruz.” dedi. “Crypto.com Exchange, bu ilk lansman aşamasında ABD’li kurumsal yatırımcıları destekleyecek. Mümkün olan en kısa sürede herkese ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz.” Kris Marszalek Borsa ...

Bağlantıyı kopyala