Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin Cüzdanı Casa’dan Önemli Duyuru

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto şirketlerinde yaşanan olumsuz durumlar kullanıcıları kripto cüzdanlarına yöneltti. Bitcoin cüzdan uygulaması Casa’dan önemli bir duyuru geldi.

Casa’ya Ethereum Desteği Geliyor

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) cüzdanı alanından en eski ve en güvenilir hizmetlerden birisi olan Casa, Ethereum’u (ETH) desteklemeye başlayacağını açıkladı. Şirketin Ethereum desteğini 2023 yılı içinde kullanıma sunması planlanıyor.

Konu hakkında ilk açıklama, Bitcoin (BTC) savunucusu Jameson Lopp tarafından geldi. Lopp açıklamasında, Casa’nın ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’u destekleyeceğini Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Lopp ayrıca bu sürüm için motivasyonu da açıkladı. Casa’ya eklenecek olan Ethereum seçeneğinin, Casa’nın potansiyel ve mevcut müşterilerinden gelen bir talebin sonucu olduğunu belirtti.

bitcoin cuzdani casadan onemli duyuru 2

Lopp, bir kullanıcının tek bir arayüzden ayrılmadan, “önemli” miktarlarda Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) saklayabileceğini belirtti. Lopp açıklamasında ayrıca tüm bunların güvenli ve kullanımı çok kolay bir şekilde sağlanacağını da dile getirdi. Konu hakkında açıklama yapan Lopp şu ifadeleri kullandı:

Casa’daki vizyonumuz, bireylerin kriptografi ile güçlendirdiği bir dünya oluşturmaya yardımcı olmaktır. Bu ana akımı benimsemek adına, ortalama bir kişinin kendi özel anahtarlarını güvenle güvence altına alması kolay olmalıdır. İnsanların dijital varlıkları için anahtarlarını güvence altına almak, yardımcı olmanın ilk adımıdır.

Yazar: Burak Köse

Hong Kong’da spot Bitcoin ETF onayı: Neler olacak?

Hong Kong’daki birkaç ihraççı, spot Bitcoin ETF’lerin onaylandığını duyurdu. Asya’da spot ETF’lerin başlamasıyla birlikte nasıl bir senaryo ortaya çıkacak? Hong Kong merkezli China Asset Management, Bosera Capital ve diğer ihraççılar, sosyal medya platformu WeChat’ten spot Bitcoin ETF’lerin onaylandığını duyurdu. Haber akışına göre, Hong Kong’da spot ETF’ler işleme başlayacak. Henüz Hong Kong’da resmi açıklama gelmese de ...

Bağlantıyı kopyala