Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Merkeziyetsizcilik Platformu Nillion, 20 Milyon Dolar Topladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Günümüzde Blockchain teknolojisiyle birlikte merkeziyetsiz platformların önemi artmaya başladı. Merkezi olmayan ancak Blockchain teknolojisini kullanmayan bir platform olan Nillion çıktığı yatırım turunu tamamladı.

Blockchainsiz Merkeziyetcilik Platformu Nillion, 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Blockchain teknolojisini kullanmadan merkezi olmayan bir platform inşa eden bir girişim olan Nillion, 20 milyon dolarlık tohum finansmanı aldı. Nillion’un çıktığı bu yatırım turunda başı yatırım şirketi Distributed Global çekti.

merkeziyetsizcilik platformu nillion 20 milyon dolar topladi 2

Yatırım yapan şirketler arasında Big Brain Holdings, Chapter One, GSR, HashKey, OP Crypto ve SALT Fund ile birlikte 150’nin üzerinde yatırımcı yer aldı. Şirketin ekibi Uber, Indiegogo ve Hedera Hashgraph’tan kurucu ekip üyelerinin yanı sıra Coinbase ve Nike’ta çalışan liderlerden oluşuyor.

Nillion projesi, kriptografi profesörü Miguel de Vega tarafından icat edilen Nil Message Compute adlı matematiksel bir yeniliğe dayanıyor. OP Crypto’nun kurucusu ve genel ortağı David Gan konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Nillion, Blockchain’in asla hayal bile edemeyeceği yeni bir kullanım durumları evreninin kilidini açabilir.

Yazar: Burak Köse

Decentraland’da UNXD Metaverse Moda Haftası

Metaverse gün geçtikçe daha geniş kitlelerce kabul ediliyor ve kullanılıyor. Meta ve Adidas gibi şirketlerin de sektöre girmesi ile birlikte daha da ünlenen sektör, moda haftalarına kadar ulaşmış durumda. Öyle ki son olarak UNXD Metaverse Moda Haftası, Decetraland üzerinden metaverse ile takipçileri ile buluşacak. Polygon ağı üzerine kurulmuş NFT platformu UNXD ile Ethereum Blockchain ağı ...

Bağlantıyı kopyala