Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

GK8 Platformunun Galaxy Digital’e Satışı Onaylandı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Çıkan son haberlere göre; Galaxy Digital, iflas eden Celsius’un varlıklarını satın almak için anlaşmaya vardı. Mike Novogratz’ın Galaxy Digital’i Celsius Network’ten kendi kendine gözetim platformu GK8’i satın almak için yapılan bir açık artırmayı kazandı. Son olarak yayınlanan bir mahkeme kararına göre, Yargıç Martin Glenn, kripto borç veren Celsius Network’ün iflas işlemlerinin bir parçası olarak kripto öz-gözetim platformu GK8‘in Galaxy Digital’e satışını onayladı.

GK8 Platformunun Galaxy Digital’e Satışına Onay Verildi

Mike Novogratz’ın kripto odaklı finansal hizmetler firması , ayın başlarında GK8 müzayedesini kazanmıştı. Anlaşmanın şartları açıklanmadı, ancak Galaxy sözcüsü Michael Wursthorn daha önce yaptığı açıklamada, fiyatın Celsius’un bir yıl önce ödediğinden önemli ölçüde daha az olduğunu söyledi. Celsius, GK8’i Kasım 2021’de 115 milyon dolara satın aldı.

gk8 platformunun galaxy digitale satisi onaylandidsfdvds

Galaxy’nin satın alma ile amacı, birincil aracılık teklifini genişletmek. Blockchain mühendisleri ve kriptograflar da dahil olmak üzere Galaxy’nin ekibine yaklaşık 40 kişi katılacaktı.

Şirkete göre düzenleyici onayına tabi olan anlaşma, Galaxy’nin İsrail’in Tel Aviv kentinde yeni bir ofisle küresel ayak izini genişletecek. Kripto piyasasındaki gerilemenin ardından Celsius, temmuz ayında iflas koruması için başvurdu ve varlıklarının birçoğunu satışa çıkardı.

Yazar: Sena Karakılıç

Halving’e 9 Gün Kala Bitcoin Fiyatları

Bitcoin ağında işlem onaylarını ve bloklara veri eklenmesini madenciler gerçekleştirir. Madencilerin söz konusu işlemleri yapabilmeleri için özel tasarlanmış bilgisayarlarda çok zor matematik problemlerini çözmeleri gerekir. Madenciler bu pahalı uğraş karşılığında ödül olarak Bitcoin kazanırlar. Bitcoin yazılımı 4 yılda bir ödülleri yarı yarıya düşürür. İşte bu özel olaya ödül yarılanması ya da ‘Halving’ denir. Halving meydana ...

Bağlantıyı kopyala