Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Mert Altaç: Spor ve Kripto’nun Potansiyeli Çok Büyük

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Beşincisi düzenlenen Kripto Meydanı’nda, Blockchain ile spor endüstrisinin birlikteliği ve geleceği konuşuldu. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Paribu Ürün Müdürü Mert Altaç da yer aldı. Konuya kripto sektörü açısından bakan Altaç, sektörün hâlen oldukça yeni ve benimsenmeye açık olduğunu belirtirken, Türkiye’nin bu alandaki konumuna değindi.

Kripto meydani 1

Mert Altaç: Türkiye Spor ve Kripto Sektöründe En Aktif Ülkelerden Biri

Katar 2022 Dünya Kupası‘nın heyecanı Arjantin’in zaferi ile kutlanarak sürüyor. Her ne kadar fan token’lar dalgalı bir fiyat konumuna geçse de işlem hacmi göz önüne alındığında nasıl bir ilginin olduğu gözler önüne serildi. Spor ve Blockchain‘in konuşulduğu Kripto Meydanı’nda ize Paribu Ürün Müdürü Mert Altaç iki sektör arasındaki bağa değindi.

İşlem hacimler ve satışları söz konusu olduğunda Paribu‘nun Fenerbahçe token ilen kırdığı rekoru tekrardan gündeme taşıyan Altaç, hem kripto hem de spor sektöründe oldukça aktif olan ülkemizin oldukça büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Bununla birlikte taraftarlar ile takımın arasında bir noktada maddiyatın dahi satın alamayacağı bir bağ kurduğunu belirten Altaç, ilerleyen dönemde hem yatırımcı, hem takım hem de taraftarların bu gelişime ayak uyduracağını söyledi.

Yazar: Cem Arslan Kurt

SEC, Valkyrie’nin Kaldıraçlı Bitcoin ETF’sini Reddetti

ABD’nin ilk Bitcoin ETF‘si geçen hafta piyasaya sürüldü. ProShares Bitcoin Strategy ETF’sinin NYSE’de işlem görmeye başlamasının ardından ABD’deki finans kurumları kendi fonlarına onay almak için başvurularını hızlandırdı. Hafta başında SEC‘e, iki farklı ETF başvurusu yapıldı. Son gelen haberlere göre ise Valkyrie ve Direxion tarafından yapılan başvurular, SEC tarafından reddedildi. SEC, Valkyrie’nin Kaldıraçlı Bitcoin ETF’sini Onaylamadı ...

Bağlantıyı kopyala