Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Greenidge, NYDIG ile Borç Yapılandırma Konusunda Anlaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe FTX borsasının iflasının ardından birçok şirket olumsuz etkilendi. Özellikle etkilenlerin başında madencilik sektörünün geldiğini söyleyebiliriz. Son olarak Bitcoin madenciliği şirketi Greenidge Generation (GREE), borç vereni NYDIG ile 74,7 milyon dolarlık borcun yeniden yapılandırılması konusunda bir anlaşmaya vardı.

Greenidge, NYDIG ile Borç Konusunda Anlaşma Sağladı

Greenidge Generation, borç veren NYDIG ile 74 milyon dolar borcunu ödemek için bağlayıcı olmayan bir borç yeniden yapılandırma anlaşması imzaladı. Bunun yanında madencilik şirketi, iflastan kurtulmak için yeni finansman arayışında.

greenidge nydig ile borc yapilandirma konusunda anlastiasd

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yapılan bir başvuruya göre madencilik şirketi daha sonra şirketle bir barındırma anlaşması yapacak. Aynı zamanda iş stratejisini kendi kendine madencilikten barındırma sağlayıcısına etkili bir şekilde kaydıracak. Greenidge ayrıca, iştiraklerinin altyapısı ve öz sermayesi dahil olmak üzere diğer varlıkları da devredecek.

Greenidge CEO’su Dave Anderson konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu, gelecekteki likiditemizi artıracak ve bilançomuzun iyileştirilmesine yönelik önemli bir adım sağlayacaktır. Eşzamanlı olarak yürütülen bir barındırma düzenlemesinin öngörülen şartlarının, Bitcoin’in gelecekteki olumlu potansiyeline katılmaya devam etmemize izin vereceğine inanıyoruz.

Yazar: Sena Karakılıç

Nasdaq’da İlk Kez Bir Kripto Para Şirketi Listelenecek

50 milyon dolarlık sermaye artışının ardından, dijital varlık hizmetleri firması Diginex Limited, bugün “EQOS” kısaltması altında ticaret için Nasdaq’da listelenecek. Kripto para finansal hizmetler şirketi Diginex Limited, bugünden itibaren Nasdaq’ta  listelenecek. Diginex hissesi, şirketin ticaret platformunu andıran equos.io’ya benzeyen “EQOS kısaltma” sembolü ile Perşembe sabahı Nasdaq’ta listelendi. Diginex “EQOSW” sembolü altında işlem yapacaktır. Nasdaq listelemesini ...

Bağlantıyı kopyala