Bitcoin (BTC) $ 62,809.83 1.55%
Ethereum (ETH) $ 2,450.50 2.10%
BNB (BNB) $ 567.17 0.98%
Solana (SOL) $ 146.21 2.82%
XRP (XRP) $ 0.53397 0.57%
Cardano (ADA) $ 0.354393 1.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.111526 2.88%
Al veya Sat Paribu

Mythical Games’den Üst Düzey Yöneticilerine Dava

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto oyun platformu Mythical Games, Kaliforniya Eyaleti Yüksek Mahkemesi‘nde üç eski üst düzey yöneticisi hakkında dava açtı. Dava, şirket için çalışması gereken isimlerin kendilerine yönelik yaptıkları faaliyetler yer alıyor.

Mythical Games, Üst Düzey Yöneticilerine Dava Açtığını Duyurdu

Andreessen Horowitz destekli kripto oyun tek boynuzlu atı Mythical Games, üç eski üst düzey yöneticinin 150 milyon dolarlık fon sağlamak için şirket bağlantılarını ve stratejisini kullanarak mütevelli görevlerini ihlal ettiği iddiasıyla dava açtı. Mythical Games, Los Angeles County Merkez Bölgesi’ndeki California Eyaleti Yüksek Mahkemesi’nde dava açtı.

mythical gamesden ust duzey yoneticilerine davaas

Davanın sanıkları Fenix ​​Games’ten Rudy Koch, Chris Ko ve Matthew Nutt. Koch, Ko ve Nutt, geçen ay ayrılana kadar Mythical Games’te çalıştı. Koch şirketin kurucu ortağıydı, Nutt baş işletme görevlisi ve oyun stüdyoları ve yayıncılık başkanıydı, Ko ise strateji ve yatırımlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısıydı.

Mythical Games’ten ayrıldıktan birkaç hafta sonra Koch, Ko ve Nutt, blockchain oyunları için Fenix ​​Games adını verdiği yeni bir yayın platformu kurduklarını duyurdu . Ayrıca Cypher Capital ve Phoenix Group’tan 150 milyon dolar topladıklarını söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin’de (BTC) yükseliş sonrası bu veriler dikkat çekti

Kripto para piyasasının yükselişe geçtiği Şubat ayının ardından Bitcoin (BTC) zincir üstü metriklerde önemli değişimler gerçekleşti. Bitcoin’in uzun süre sonra 60 bin dolar seviyesini aşmasıyla zarar eden yatırımcıların oranı geriledi. Blokzincir takipçileri, piyasanın bu kadar hareketli olduğu günlerde BTC balinalarını da yakından inceliyor. Bitcoin’de zarar eden yatırımcılar azınlıkta kaldı Zincir üstü veri analiz platformu CryptoQuant’ta ...

Bağlantıyı kopyala