Bitcoin (BTC) $ 62,185.66 2.13%
Ethereum (ETH) $ 2,410.94 2.29%
BNB (BNB) $ 561.60 2.77%
Solana (SOL) $ 142.92 3.24%
XRP (XRP) $ 0.530659 2.56%
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.76%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109025 2.07%
Al veya Sat Paribu

Manchester United’a Çalıntı NFT Suçlaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İngiltere’nin en başarılı futbol ekiplerinden birisi olan Manchester United Futbol Kulübü’nün resmi bir NFT koleksiyonu renkli animasyonlu canavarlarıyla tanınan popüler bir NFT sanatçısının çalışmalarına benzemesiyle suçlandı.

Manchester United, NFT Sanatçısı DesLucrece’in Çalışmalarını Kopyalamakla Suçlandı

Bir Twitter kullanıcısı, Manchester United Futbol Kulübü’nün “The Devils” koleksiyonu ile şu anda OpenSea’de 17.5 ETH ya da 20.825 dolar taban fiyatı olan Des Monsters koleksiyonuyla tanınan bir NFT sanatçısının takma adı olan DesLucrece’in çalışması arasındaki benzerlikler nedeniyle azarladı. Yan yana bir karşılaştırmada, neredeyse aynı karakterler bir renk şemasını, benzer gözleri ve boynuzlarıyla paylaştı.

manchester uniteda calinti nft suclamasi 2

Kullanıcı açıklamasında “Cevaplara ihtiyacımız var ve bu benzerlik tam bir çöp” dedi. Bununla birlikte her iki koleksiyon da Tezos Blockchain ağında basıldı.

MANU, ilk olarak bu yılın başlarında Tezos Vakfı ile ortaklık kurdu ve 21 Aralık’tan itibaren “The Devils” koleksiyonunu piyasaya sürmüştü. Her biri yaklaşık 36 dolar olan 7.777 MFT koleksiyonu kısa süre içerisinde tükenmişti.

DesLucrece, Twitter üzerinden kendisinin bir çözüm için görüştüklerini ve Manchester United’dan yorum beklediğini söyledi.

Yazar: Burak Köse

Tether, USDT’yi Kava’da Piyasaya Sürdü

Stablecoin pazarının hakimi konumunda bulunan Tether‘in USDT’si Kava aracılığıyla Cosmos’ta başarıyla piyasaya sürüldü. Tether’in USDT’si Kava entegrasyonu ile Cosmos’un Blockchain Arası İletişim (IBC) ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ekosistemlerinde stablecoin likiditesini erişilebilir hale getirecek. Yerel USDT’nin Cosmos dApp ve uygulama zincirleri ile EVM dApp kullanıcılarına güvenli ve evrensel olarak benimsenmiş stablecoin getireceği kaydedildi. USDT, Kava ...

Bağlantıyı kopyala