Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Huobi, Çalışan Sayısını Azaltmaya Karar Verdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, kripto şirketlerini olumsuz etkiliyor. Birçok şirket sektörde kalabilmek için çalışanlarını işten çıkarma kararı alıyor. Son olarak bu akıma katılan isim kripto para borsası Huobi oldu.

Huobi, Çalışanlarını İşten Çıkaracağını Açıkladı

Çinli muhabir Colin Wu’ya göre kripto para borsası Huobi, iş gücünün önemli bir bölümünü azaltırken, kıdemli çalışanlarının maaşlarında da kesinti yapacak.

Hatırlatmak gerekirse kripto para borsası Huobi, Poloniex ile birleşeceği iddialarının “kesinlikle doğruyu yansıtmadığını” belirterek, birleşme iddialarını yalanladı. Söz konusu birleşme iddiaları, Colin Wu tarafından ortaya atılmıştı. Bu söylentiler Justin Sun’ın üstü kapalı açıklamaları ile de güçlenmişti.

huobi 1

Geçen ay borsa, şirketteki yüksek çalışan sayısı nedeniyle çalışan sayısını azaltacağı yönündeki spekülasyonları çürüttü. Ancak konuya aşina olan kişiler, Huobi’nin üst düzey yöneticilerinin maaş çeklerini keserken aynı zamanda planla ilerleyeceğini doğruladı.

Rapora göre şirket , ekip büyüklüğünü 1.200 kişiden 600 ve 800 çalışana düşürmeyi planlıyor. Buna ek olarak, borsa yıllık ikramiyelerini iptal edecek. Geçen ay şirket, 18 Aralık’ta başlayan bir dizi yıl sonu kampanyası başlatacağını duyurdu.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitso Yeni İşten Çıkarmalarla Küçülmeye Devam Ediyor

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, kripto şirketlerini olumsuz etkiliyor. Meksika merkezli kripto para borsası Bitso yeni işten çıkarmaları duyurdu. Bitso, Yeni İşten Çıkarmalara Gitti Meksika merkezli kripto para borsası Bitso, yaklaşık 80 çalışanını işten çıkardıktan tam altı ay sonra yeniden işten çıkarma turuna başladı. Şirket şimdilik sayısı belirsiz çalışanını işten çıkardı. Kripto para borsası Bitso, ...

Bağlantıyı kopyala