Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Amerikalıların Çoğunun Kripto Para Hakkında Görüşleri Belli Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

YouGov tarafından yapılan bir anket Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan vatandaşların kripto para birimlerine olan bakışlarını ortaya koydu. Anket sonuçlarına göre Amerikalıların çoğu kripto para birimlerini güvensiz olarak görüyor.

ABD Vatandaşlarından Kripto Para Yorumu

Amerika Birleşik Devletleri genelinde yapılan bir ankette, Amerikalıların çoğu kripto para birimini güvenli olmayan bir finansal yatırım olarak görüyor. Ankete katılan vatandaşların yüzde 55’i kripto para birimlerini güvensiz bulduğunu ve sadece yüzde 18’inin güvenli olarak tanımladığını gösterdi.

amerikalilarin cogunun kripto para hakkinda gorusleri belli oldu 2

Ayrıca hali hazırda kripto para birimlerine sahip olanlar bile, kripto para birimini henüz satın almamış olanlar kadar güvensiz olarak görüyor. Sonuçlara göre ayrıca pek çok Amerikalının, ABD hükümetinin kripto düzenlemesini hızlandırmasını istediğini gösteriyor. Demokratların yüzde 55’i ve Cumhuriyetçilerin yüzde 50’si dahil olmak üzere toplamda yüzde 46’sı düzenlemeleri desteklediğini gösteriyor.

Bununla birlikte YouGov anketinden elde edilen sonuçlar, pek çok Amerikalının kripto para birimi yatırımlarıyla ilişkili riskleri anladığını, ancak aynı zamanda artan hükümet düzenlemesinin yürürlüğe girmesi koşuluyla sektördeki gelişme potansiyelini de kabul ettiğini gösteriyor.

Yazar: Burak Köse

Kripto Dünyanın Karanlık Yüzü ve AirDrop Cehennemi

Kripto varlıklar dünyasının gelişim sürecinin sütten çıkmış ak kaşık olmadığını hepimiz biliyoruz. Bitcoin’in değer kazanma sürecinin online bir suç şebekesi olan Silk Road tarafından keşfedilmesi ve benimsenmesi ile gerçekleştiğini inkâr edemeyiz. Yüzlerce Bitcoin türevini kimin veya ne amaçla ürettiğinin bilgisine dahi sahip değiliz. Dogecoin gibi şaka amaçlı bir yapının dahi Elon Musk gibi birisinin elinde ...

Bağlantıyı kopyala