Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Magic Eden’dan Güvenlik İhlali Hakkında Açıklama Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok şirket güvenlik ihlali ile karşı karşıya kalıyor. Bu kez bu konu ile gündeme gelen isim Solana tabanlı NFT pazar yeri Magic Eden. NFT pazar yeri yanlış yerleştirilmiş fotoğraflardan bazılarının yetişkinlere yönelik içerik içerdiğini iddia ediyor.

Magic Eden, NFT Pazar Yerindeki Görüntülere Açıklık Getirdi

NFT pazar yeri Magic Eden, kısa süreliğine NFT platformunda gözlemlenen cinsel içerikler hakkında açıklamada bulundu. Magic Eden, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Merhaba arkadaşlar, görüntüleri önbelleğe almak için kullandığımız üçüncü taraf bir hizmet olan görüntü sağlayıcımızın güvenliği ihlal edildi. NFT’leriniz güvende ve Magic Eden saldırıya uğramadı. Ne yazık ki bazı hoş olmayan görüntüler görmüş olabilirsiniz. Düzeltmek için tarayıcınızda kapsamlı bir yenileme yaptığınızdan emin olun.

Binance, Magic (MAGIC) proje ekibinin operasyonlarını tamamen Arbitrum One ağına taşıması nedeniyle Ethereum ağı üzerinden Magic (MAGIC) para yatırma işlemlerini durdurdu.

Yazar: Sena Karakılıç

Circle CEO’su USDC’nin Çöktüğü İddiasını Yalanladı

Circle CEO’su, şirketin sorunlu firmalara maruz kalması sonrasında yaşadığı zor durumlar hakkında açıklama yaptı. Circle CEO’su USDC’nin çöktüğü iddiasını yalanladı. Circle CEO’su: USDC Çöküşün Eşiğinde Değil Kripto şirketi Circle’ın CEO’su olan Jeremy Allaire, piyasa değerine göre en büyük ikinci stablecoin olan USDC hakkında açıklama yaptı. USDC stablecoininin arkasında olan Circle CEO’su Allaire, şirketin çöküşün eşiğinde ...

Bağlantıyı kopyala