Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Resmileşti: Miami Belediyesi, Çalışanlarına Bitcoin (BTC) ile Ödeme Yapacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’nin en büyük Bitcoin (BTC) merkezi haline gelen Miami, hamlelerini sıklaştırıyor. Miami Şehir Komisyonu, Bitcoin dostu belediye başkanı Francis Suarez tarafından önerilen ve çalışanların Bitcoin ile ödeme almasını sağlayacak olan bir kararı kabul etti.

Miami çalışanları, maaşlarının tümünü ve tamamını Bitcoin olarak alabilecekler. Bununla birlikte, ücret ve vergileri Bitcoin ile ödeyebilecekler. Suarez gelişmeyi duyurduğu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Miami’de ileri giden, gelişen bir şehir olmak harika ve komisyondaki meslektaşlarıma bunun olmasına izin verdikleri için teşekkür etmek istiyorum.”

Suarez, Miami’ye yönelik getirdiği Bitcoin hamleleri ile biliniyor. Belediye başkanı geçtiğimiz haftalarda, Bitcoin white paper’ını Miami’nin resmi internet sitesine yükleyerek bir ilke imza atmıştı. Bununla birlikte Suarez, Miami’nin rezervlerine Bitcoin eklemeyi de düşünüyor.

Yazar: BTCHaber

Arjantin’den Kripto Yatırımcılarına Yeni Kurallar

Kripto para dostu düzenlemeleriyle dikkat çeken ülkeler arasında yer alan Arjantin, kripto yatırımcıları için yeni kurallar getirdi. Arjantin’de kripto yatırımcılarının dolar alımı kısıtlandı. Arjantin Merkez Bankası Kripto Yatırımcılarının Dolar Alımını Sınırlandırdı Arjantin Merkez Bankası, kripto para birimini, para birimi devalüasyonuna karşı bir hedge olarak kullanmak için satın alan vatandaşları ve şirketleri etkileyecek yeni bir dizi ...

Bağlantıyı kopyala