Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Anthony Scaramucci, FTX İle İlgili Fikrini Değiştirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yatırım şirketi SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, FTX ile ilgili görüşünü değiştirdi ve “Artık dolandırıcılık olduğu çok açık” dedi. CNBC’ye açıklama yapan Scaramucci, FTX’in iflasına ilişkin, “Artık dolandırıcılık olduğu çok açık. Tüm bunları yasal sistemin belirlemesine izin vermemiz gerekecek” ifadelerini kullandı. Scaramucci, daha önce yaptığı açıklamada FTX’in iflasına ilişkin kesin bir yargıya varmaktan kaçınmış ve dolandırıcılık olarak nitelememişti. Kripto para borsası FTX‘in eski CEO’su Sam Bankman-Fried‘ın Scaramucci ile ilişkilerinin iyi olduğu biliniyordu.

anthony scaramucci ftx ile ilgili fikrini degistirdi1

Scaramucci, FTX’e Satılan Hisseleri Geri İstiyor

Anthony Scaramucci, şirketinin FTX’e satılan paylarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Sattıkları hisseleri geri alabileceğini ifade eden Scaramucci, “Neyi ve ne zaman geri alacağımızı anlamak için iflas eden insanlardan, avukatlardan ve yatırım bankalarından izin bekliyoruz” ifadelerini kullandı. FTX, eylül ayında SkyBridge’in yüzde 30 hissesini satın almıştı.

Diğer yandan John Ray yönetimindeki FTX, çarşamba günü 5 milyar doların üzerinde nakit ve kripto para kurtardıklarını açıklamıştı. Scaramucci ise iflas eden kripto borsasının daha fazla parayı geri alabileceğini düşünüyor.

Yazar: Göker Bilgiç

Bored Ape NFT’lerinin Yaratıcısı Yuga Labs’a 450 Milyon Dolar Yatırım

Son günlerde çıkarttığı ApeCoin ile sık sık gündeme gelen Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs, bu sefer de aldığı devasa yatırımla gündeme geldi. Şirket, 450 milyon dolar yatırım alarak değerini 4 milyar dolara çıkartmayı başardı. Yatırım turun lideri, daha önceki raporlara göre bir Yuga Labs bağış toplama kampanyası yapan Andreessen Horowitz’di. Diğer katkıda bulunanlar ...

Bağlantıyı kopyala