Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Amerika’nın En Büyük Bankaları, Dijital Cüzdan Başlatacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektörü birçok ülkede benimsenmeye başlamış durumda. Geleneksel bankacılıkta kripto para sektörünün hızına yetişmek için çalışmalarını arttırdı. Çıkan son haberlere göre; Amerika’nın en büyük bankaları, PayPal ve Apple Pay’e rakip olmak için dijital cüzdan başlatacak.

Amerika’nın En Büyük Bankalarından Dijital Cüzdan Hamlesi

Dünyanın dört bir yanındaki finansal kurumlar ve kuruluşlar, Blockchain ve kripto para birimleri gibi operasyonlarını iyileştirmek için yenilikçi yollar ararken , birkaç bankacılık devi dijital bir cüzdan başlatmak için para transferi hizmeti Zelle’den yardım istedi.

vaeefamerikanin en buyuk bankalari dijital cuzdan baslatacak

Bununla beraber JPMorgan, Bank of America, Wells Fargo, Capital One Financial, US Bancorp, PNC Finansal Hizmetler Grubu ve Truist Financial, söz konusu dijital cüzdanı 2023’ün ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Dijital cüzdan, diğer hizmetlerde olduğu gibi kullanıcıların kart numaralarını girmelerini gerektirmeyecek. Aynı zamanda bankaların beklediği gibi, itibarına mal olabilecek dolandırıcılık ve ödeme reddi riskini azaltacak. Ayrıca, cüzdan 150 milyon banka ve kredi kartını destekleyecek ve ödemelerini düzenli yapan, son yıllarda kartlarını çevrimiçi kullanan ve bir telefon numarası ve bir e-posta adresi vermiş olan ABD’li tüketicilere odaklanacak.

Yazar: Sena Karakılıç

AB, Web4 ve sanal dünya stratejisini duyurdu

Avrupa Birliği, Web4 ve sanal dünyalar stratejisinin ayrıntılarını açıkladı. Avrupa Komisyonu’nun açıklamasında, AB’nin değer ve ilkelerini yansıtan Web4 ve sanal dünyalar yaratılmasının amaçlandığı kaydedildi. Raporda, ABD ve Çin ile teknoloji yarışına dair endişelere de yer verildi. Avrupa Birliği’nin Web4 planı Avrupa Birliği, Web4 ve sanal dünyalar stratejisini duyurdu. Avrupa Komisyonu, Web4’ü yapay zeka, nesnelerin interneti, ...

Bağlantıyı kopyala