Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

Coinbase Wallet, NFT Dolandırıcılığına Karşı Güncelleme Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Lider kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in cüzdan uygulaması olan Coinbase Wallet, NFT dolandırıcılığını engellemek için yeni bir güvenlik önlemi kazandı. Yeni güvenlik önlemi, NFT dolandırıcılığının önüne geçmeyi planlıyor.

Coinbase Wallet’a Önemli Dolandırıcılık Güncellemesi

Kripto para borsası Coinbase’in kripto cüzdan uygulaması olan Coinbase Wallet, şirketin yaygın NFT dolandırıcılıklarını önlemeye yardımcı olmak için yaptığı yeni güncelleme ile, kullanıcılarının işlemleri imzalarken hangi eylemleri gerçekleştirdiklerini görsel olarak sunmaları adına işlem ön izlemelerinin eklendiğini belirtti.

coinbase wallet nft dolandiriciligina karsi guncelleme aldi 2

Coinbase Wallet hizmeti, kripto para borsası Coinbase’in bağımsız ve gözetimsiz bir cüzdanı olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte cüzdanın özellikleri Coinbase’in kripto cüzdanıyla aynı özelliklere sahip. Coinbase Wallet’a eklenen bu yeni özellik, popüler NFT içerik oluşturucusu olan Kevin Rose’un hacklenmesinden bir hafta sonra geldi. Kevin Rose, söz konusu saldırıda 1 milyon dolardan fazla bir kayıp yaşamıştı.

Coinbase blog üzerinden yayımlanan bir gönderide, işlem ön izlemesi, kullanıcıya imzaladıkları işleme göre bakiyelerinin nasıl değişmesi gerektiğini gösterecek. Son olarak özelliğin Ethereum ve Polygon Blockchain ağlarında

Yazar: Burak Köse

Shiba Inu, Piyasa Değeriyle Bu Kripto Varlıkların Önüne Geçti

Ünlü meme token Shiba Inu (SHIB) son zamanlarda hareketli günler geçiriyor. Yaşanan bu hareketlilik ile beraber Shiba Inu’nun Twitter hesabı, bir milyon takipçiye ulaştı. SHIB ayrıca, piyasa değerine göre en büyük 15 kripto varlık arasına girdi. CoinMarketCap verilere göre 2020 yılının sonlarında Ryoshi adlı anonim geliştirici tarafından yaratılan SHIB, şimdi Litecoin, Chainlink ve Bitcoin Cash’i geride ...

Bağlantıyı kopyala