Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Binance, Kripto Para Borsası GOPAX’i Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı hamleler ve açıklamalar ile adından sıkça söz ettiyor. Özellikle birçok şirket yeni yılla beraber satın alma çalışmalarını da attırmış durumda. Çıkan haberlere göre kripto borsası Binance, sorunlu Güney Kore merkezli platform GOPAX’ın çoğunluk hissesini satın alarak Güney Kore’ye dönüyor.

Binance, GOPAX’in Çoğunluk Hissesini Satın Aldı

Binance, Güney Kore merkezli sorunlu kripto para borsası GOPAX‘ın çoğunluk hissesini satın alarak Güney Kore pazarına yeniden ayak bastı.

binance kripto para borsasi gopaxi satin aldiedef

Binance’in baş işletme yetkilisi Yibo Ling’e göre şirket, kasım ayında belirli ürünlerden çekilmeyi durduran GOPAX’ta anlamlı bir hisse senedi pozisyonu aldı. Ayrıca satın alma ile ilgili şartlar ise açıklanmadı.

Genesis, Kasım ayında müşteri çekme işlemlerini askıya alan GOPAX tarafından sunulan bir getiri ürününde ortaktı. GOPAX’ın blog gönderisine göre, ABD’li kripto borç verenin ana şirketi Digital Currency Group, GOPAX’ın ikinci en büyük hissedarı konumunda yer alıyor.

Binance, GOPAX’ın getiri ürünü GoFi için müşteri para çekme ve faiz ödemelerinin yapılabilmesi için borsaya sermaye enjekte etmeyi planlıyor.

Yazar: Sena Karakılıç

FTX’te buharlaşan paraların gizemi çözülüyor

ABD’li savcılar batık kripto para borsası FTX’e dair yeni bulgulara rastladı. Dev şirketin batışının ardından paraların nereye kaybolduğunu araştıran yetkililer, iflas haberinin hemen ardından FTX’ten 400 milyon dolar çalan isimleri tespit etti. Savcılar geçtiğimiz hafta açıklanan mahkeme belgelerine göre Robert Powell, Carter Rohn ve Emily Hernandez’in 50 FTX müşterisinin bilgilerini ele geçirerek SIM swap saldırısı ...

Bağlantıyı kopyala