Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

100. Yıl Özel Seri Togg için Kullanıcıların Dijital Cüzdanları Hazır

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

“100.Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak “100. Yıl Özel Seri” NFT’lerin açık artırma yoluyla satın alınabileceği Trumore uygulamasını kullanmaya başlayanların sayısı 200 bin kişiyi geçti..

100. Yıl Özel Seri Togg için Şimdiden 20 Bine Yakın Kişinin Dijital Cüzdanı Hazır

“100.Yıl Özel Seri” Togg için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleyecek NFT’lerin açık artırma yoluyla satın alınabileceği Trumore uygulamasını kullanmaya başlayanların sayısı 200 bin kişiyi geçti.

“100.Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırması için şimdiden 20 bine yakın kişi Trumore uygulaması üzerinden ‘cüzdanını’ hazırladı. 5 Şubat Pazar günü başlayacak olan açık artırma için binlerce kullanıcının daha cüzdanlarını oluşturarak 2023 adet “100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihaza sahip olmak için teklif vermesi bekleniyor. 

100 yil ozel seri togg icin kullanicilarin dijital cuzdanlari hazirSDFSDF

Kısa bir süre önce kullanıcılarla buluşan Trumore uygulamasına şu ana dek 200 bini aşkın kişi kayıt olurken oturum sayısı ise 1.1 milyonun üzerine çıktı. Kullanıcılarına hayatı kolaylaştıracak çözümler sunacak olan Trumore uygulamasını kullanan 8 kişi 100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihazı test sürüş hakkı kazandı.

Açık Artırma için Geri Sayım Başladı

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları AVAX dijital varlıklarıyla yine aynı alanda yer alacak “NFT Alım Platformu” üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek. Açık artırma süresince ilgilenilen NFT’ye en yüksek teklifin verilmesi  durumunda, ön sipariş hakkı teklifi verene ait olacak. Kullanıcılar uygulamadaki ‘hemen satın al’ seçeneği sayesinde, ilgilendikleri NFT’ye açık artırma süresinin bitmesini beklemeden de sahip olabilecek.

Yazar: Sena Karakılıç

Hollywood’un bu isimleri kripto yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

Hollywood dünyasının önde gelen oyuncuları kripto para ve NFT’lere her geçen gün daha çok ilgi gösteriyor. Dijital varlıkların popülaritesi arttıkça, sadece teknoloji meraklıları değil, aynı zamanda ünlü isimler de bu alana yatırım yapmaya başladı. Özellikle kripto paralar ve NFT’ler , sanat eserlerinden koleksiyon ürünlerine kadar birçok farklı alanda değer kazanarak yatırımcıların ilgisini çekiyor. Hollywood’un parlak ...

Bağlantıyı kopyala