Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Blur Token (BLUR) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

ImmutableX, Chiliz ve potansiyele yüksek diğer tüm coinleri duymuş olabilirsiniz, peki ya Blur Token?

  • NFT projelerinin coin’leri kripto para piyasasını kasıp kavuruyor ve BLUR da onlardan biri. BLUR’un blurdao.eth altında Blur.io için yönetişim token’i olduğunu unutmayın.
  • Hiç “Blur coinmarketcap”, “Blur coingecko” veya “Blur ekşi” araması yaptınız mı? Bu yazımızda Blur Token’i (BLUR) kapsamlı bir şekilde inceleyeceğiz.

BLUR, Blur adlı NFT platformu için bir yönetişim token’idir. Daha önce NFT ticareti yaptıysanız OpenSea, LooksRare ve Magic Eden gibi daha popüler NFT platformlarından haberdar olabilirsiniz.

Blur, profesyonel yatırımcılara hitap eden bir NFT platformudur. Özellikle diğer NFT pazar yerlerine kıyasla harika özellikler ve kullanım alanları sunuyor.

OpenSea, LooksRare ve X2Y2’ye bağlanabiliyor. Kullanıcılarına, floor temizleme, sıfır işlem ücreti, son anlarda açık artırmaya teklif verme avantajı ve gelişmiş analiz araçları sunuyor.

Blur platformu aracılığıyla tek bir tıklamayla birden fazla pazar yerindeki NFT’leri tarayabilirsiniz. Bu özellik oldukça faydalı çünkü bir NFT koleksiyonu birden fazla pazar yerinde listelenebiliyor. Blur’un bu özelliği sayesinde en uygun fiyatlı NFT’yi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Son olarak platform, NFT portföyünüzü karanlık, şık ve fütüristik bir görünümde yönetmenize olanak tanır.

Blur Token (BLUR) nedir?

Blur Token (BLUR) ilk olarak 2022 yılının Ekim ayında platformun erken dönem kullanıcılarına airdrop olarak dağıtıldı.

O sırada Blur.io, tokenların kilidini Ocak 2023’te açacağını söyledi, ancak daha sonra teknik zorluklar nedeniyle dağıtımı 14 Şubat 2023’e erteledi. Bugün yani 14 Şubat itibariyle piyasaya sürülen Blur Token kripto para topluluğunda tüm dikkatleri üzerine çevirdi.

Ancak şunu sorabilirsiniz: Blur aynı özellikleri bir token olmadan sunabiliyorken neden bir tokena ihtiyacınız olsun ki?

Bir NFT platformu olarak Blur, yönetişim işlevselliği sunmak için BLUR adlı yerel bir token’e ihtiyaç duyuyor.

Yönetişim tokenları, token sahiplerinin bir blockchain projesiyle ilgili kararların oylanmasına olanak sağlayan bir kripto para birimidir.

Yönetişim tokenlarının birincil amacı, karar alma sürecini merkezsizleştirmek ve sahiplerine projenin nasıl yürütüleceği konusunda söz hakkı vermektir.

Temel olarak, daha fazla token size daha fazla söz hakkı verir, bu da insanları token’e yatırım yapmaya teşvik eder.

BLUR’da da durum aynen bu şekilde. Ayrıca telif ücretleri de BLUR aracılığıyla ödenebilir. BLUR Token’in gelecekte daha fazla faydaya sahip olacağı belirtilse de projenin 2023 yılının Şubat ayı itibariyle henüz bir yol haritası yok.

Blur (BLUR) projesinin kurucuları ve yatırımcıları

Crunchbase’e göre proje, Andy Chorlian ve Zeneca gibi yatırımcılardan 11 milyon dolar topladı. Projenin web sitesindeki destekçiler arasında, geleceğin web3/kripto para şirketlerine yatırım yapmaya odaklanmış önde gelen yatırım şirketi Paradigm de yer alıyor.

Blur, anonim ekip tarafından geliştirildi. Gerçek ekip üyelerinin adları ve profilleri ve iletişim bilgileri bulunmuyor. Bugüne kadar kripto para sektöründeki birçok önde gelen projenin kurucuları, tıpkı BLUR kurucuları gibi anonim kalmayı tercih etmişti.

BLUR coin kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Blur 7,53 TL‘den işlem görüyor. Blur Token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. Blur Token son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

BLUR coin kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Blur Token token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Şubat ayı itibariyle Blur Token coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 5,02 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Blur Token yılın en düşük seviyesini ise 0,489540 dolarla belirledi.

BLUR coin grafiği

Anlık olarak güncellenen Blur Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte Blur Token coin’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

XFounders, Web3 startup’larını desteklemek için yeni okulunu tanıtıyor

XFounders, çoğu zaman fark edilmeyen Web3 projelerini desteklemek amacıyla, topluluk odaklı okulunu tanıtıyor. Bu girişimin kurucuları, yatırımcıları ve uzmanları bir araya getirerek bilgi paylaşımını, iş birliğini, ürün iyileştirmeyi ve kaynak yaratmayı teşvik ediyor. Detaylar AWS, Mastercard, dYdX, Gate.io, Ava Labs, Polygon, TON ve diğerleri gibi üst düzey katkıda bulunan projelerle iş birliği içinde geliştirilen XFounders’ın ...

Bağlantıyı kopyala