Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kiyosaki’den Munger’e Yanıt: Fiyata değil, Teknolojiye Odaklanın!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto ve finans yatırımlarıyla bilinen Robert Kiyosaki, milyarder Charlie Munger’in kripto paraların yasaklanması çağrısının ardından değerlendirmelerde bulundu. Hisse senetlerinin de riskli olduğunu belirten Kiyosaki, Bitcoin’in fiyatına değil teknolojisine odaklanılması gerektiğini vurguladı.

kiyosakiden mungere yanit fiyata degil teknolojiye odaklanin1

Kiyosaki: Bitcoin’in Teknolojisine Odaklanın

Robert Kiyosaki, 18 Şubat’ta Stansberry Research ile yaptığı bir röportajda, genç neslin kripto para birimlerini benimsediğine dikkat çekti. Munger’in hala hisse senetleri ve geleneksel finans sistemlerini savunabildiğini belirten Kiyosaki, kripto paraların fiyat hareketlerine değil altında yatan teknolojiye odaklanılması gerektiğini vurguladı. Ünlü isim, Munger’in kripto paralara yönelik karamsarlığının ‘Wall Street kalabalığı’ ile bağlantılı olabileceğini kaydetti.

Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger, yatırımcıların kripto paraları teşvik eden insanlardan uzak durması gerektiğini söylemişti. Munger, kripto paraların değersiz ve gülünç olduğunu ifade etmişti. Kiyosaki, altın ve gümüş gibi değerli metallere de yatırım yapılmasını savunuyor. Yatırımcı, borsa yatırım fonu, hisse senedi, tahvil yatırımlarının da ‘riskli’ olduğunu ifade ediyor. Kiyosaki’ye göre Bitcoin popülerliği ve fiyatı gelecekte artmaya devam edecek.

Yazar: Göker Bilgiç

Public Key (Genel Anahtar) Nedir?

Public Key (genel anahtar), kripto para almak, göndermek ve saklamak için kullanılan cüzdanların açık adresidir. Özel anahtar (private key) ile birlikte genel anahtar, kripto ekonomisinin güvenliğini sağlamak için gerekli araçlardır. Benzersiz ve kişiye özeldir. Public key ile şifrelenen bilgi, private key ile açılabilir. Public key üzerinde yapılan işlemler takip edilebilir ama anahtar sahibi hakkında detay ...

Bağlantıyı kopyala