Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Microsoft ve Ankr Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto para sektöründe birçok ortaklık haberleri ile karşılaşıyoruz. Çıkan son haberlere göre; teknoloji devi Microsoft, kurumsal müşteriler için bir blockchain düğüm hizmeti sunmak için Ankr ile ortaklık kurdu.

Microsoft ve Ankr Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

Microsoft, blockchain veri erişimine ihtiyaç duyan işletmeler için bir düğüm hizmeti sunmak üzere Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr ile ortaklık kurdu. İki şirket, blok zinciri düğümleri için özel bellek ve bant genişliği özellikleriyle Microsoft’un Azure bulut pazarında yeni bir düğüm barındırma hizmeti üzerinde birlikte çalışacak.

microsoft ve ankr ortaklik kurdufvasfb

Microsoft’un yapay zeka ve gelişen teknolojiler genel müdürü Rashmi Misra, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ankr ile ortaklığımız, geliştiricilerin ve kuruluşların, web3’ün gerçek dünyadaki iş zorluklarını nasıl çözebileceğini keşfederken, blockchain verilerine güvenilir ve güvenli bir şekilde erişmelerini sağlayacak. Birlikte sağlam bir web3 altyapı katmanı oluşturuyoruz.

Ankr, uygulama geliştiricilerin ve kullanıcıların bulut düğümlerini BNB Chain, Ethereum, Polygon, Solana ve Avalanche dahil 19 blok zincirine bağlamasına olanak tanıyan bir uzaktan prosedür çağrı hizmeti (RPC) sağlıyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Mini oyundan DeFi’ye: TON’da neler eksik?

Geçtiğimiz birkaç ay içinde TON ekosisteminde Notcoin, Dogs, Hamster Kombat ve Binance’deki Catizen listeleri de dahil olmak üzere bir artış gördük. Söylentiler, bunun borsalara milyonlarca yeni KYC kullanıcısı getirdiğini öne sürüyor. Kabul etsek de etmesek de, bu aslında son birkaç yılda blok zincirinin en büyük kitlesel benimsenmesi. Ancak sorun şu ki, sırada ne var? Çok ...

Bağlantıyı kopyala