Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Bank of America’dan Starbucks’a Web3 Övgüsü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Büyük şirketlerin web3 benimsemesi artmaya devam ediyor. Dünya genelindeki kahve dükkanlarıyla adından söz ettiren Starbucks, geçtiğimiz aylarda web3’e adım atmıştı. Bank of America, Starbucks’un web3 adımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bank of America, Starbucks’ın Web3 Adımı Yorumladı

Bank of America, Starbucks’ın ödül programı olan Starbucks Rewards’ın web3 dünyasındaki genişlemesini hedefleyen bir uzantı olan Starbucks Odyssey programı hakkında açıklamalarda bulundu. Bank of America tarafından yapılan açıklamada, Odyssey programının erken başarısının cesaret verici olduğu belirtildi.

bank of americadan starbucksa web3 ovgusu 2

Starbucks Odyssey, Aralık 2022’de beta testine başlamıştı. Starbucks’ın bu yeni programıyla birlikte müşteriler, kahve eğitimi ve Starbucks tarihi ile ilgili oyunlar ve sanal turlar gibi etkileşimi yolculuklara katılmalarına ve ödüllerle değiştirebilen Odyssey Puanları ya da yolculuk damgası NFT’leri kazanmalarına imkân tanıyor.

Sena Senatore liderliğindeki bir analist ekip tarafından hazırlanan notta şu ifadeler kullanıldı:

Odyssey, sadakati işlemsel kökenlerinin ötesinde önemli geliştirme olanağı sunuyor. Program sayesinde üyeler, etkileşimli yolculukları tamamlayarak Odyssey Puanları kazanabilecekleri gibi, bunları özel etkinliklere ve uluslararası gezilere erişim de dahil olmak üzere etkileşimli deneyimler için de kullanılabilecek.

Yazar: Burak Köse

Web3: Oyun Sektörünün Geleceği İçin Ne İfade Ediyor? | Block Square

BTCHaber olarak düzenlediğimiz 8. Block Square “Web3: Oyun Sektörünün Geleceği İçin Ne İfade Ediyor?” başlığı ile 26 Mayıs 2023’te JUSTWork’te gerçekleşti! Web3: Oyun Sektörünün Geleceği İçin Ne İfade Ediyor? Moderatörlüğünü Kıvılcım Harika Ertunç’un üstlendiği 8. Block Square’de; The Sandbox’dan Arslan Kiran, Slash Ventures’dan Ali Erhan Tamer, Futurinn’den Melih Gürel ve sizlerin katılımıyla Web3’ün oyun sektörüne ...

Bağlantıyı kopyala