Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Nubank, Kripto Para Birimini Piyasaya Sürdü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok şirket kripto odaklı çalışmalar gerçekleştirmeye başladı. Daha önce bir kripto para birimi çıkarmak istediğini belirten Brezilya merkezli Nubank harekete geçti. Nubank, kripto para sektörüne yönelik hamlesine bir yenisini daha ekleyerek Nucoin’i piyasaya sürdüğünü açıkladı. Nucoin, 100 milyar adetlik bir arza sahip olacak ve Polygon ağını kullanacak.

Nubank, bankacılık uygulamasında başlattığı kripto ticaretine, Nucoin paritesini de dahil edecek. Böylece banka, ikincil bir pazara ihtiyaç duymayacak ve birimlerin özel bir cüzdana çekilmesi de mümkün olmayacak.

Nubank, Kripto Para Birimini Piyasaya Sürdü: Nucoin

Dijital banka Nubank, Polygon (MATIC) ağında geliştirdiği ve 100 milyar adetlik bir arzdan oluşan Nucoin’i piyasaya sürdü. Şirket, 100 milyar Nucoin’in oluşturulacağını ve yaklaşık yüzde 80’inin son kullanıcılara hem Nubank hem de gelecekte protokole katılacak diğer şirketler gideceğini söyledi.

Nubank Kendi Kripto Parasini Cikarmayi Planliyor 21

Bununla beraber Nubank, bankacılık uygulamasında başlattığı kripto ticaretine, Nucoin paritesini de dahil edecek. Bu vesileyle banka, ikincil bir pazara ihtiyaç duymayacak ve birimlerin özel bir cüzdana çekilmesi mümkün olmayacak.

Yazar: Sena Karakılıç

ZARA, Metaverse’de Lime Glam Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

Birçok marka metaverse dünyasının özelliklerinden faydalanmak için bu alandaki çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kez metaverse dünyasında yer alan isim giyim markası ZARA oldu. ZARA, hem sanal dünyanın içinde hem de dışında giyilmek üzere tasarlanan “Lime Glam” adlı yeni koleksiyonunu tanıttı. ZARA, Lime Glam Koleksiyonu ile Metaverse’e Adım Attı Giyim markası ZARA daha önce Gucci’nin de koleksiyonunu yayınladığı platform Zepeto ...

Bağlantıyı kopyala