Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

FTX: 8,9 Milyar Dolarlık Müşteri Fonu Kayıp!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasın ortasına adeta bir bomba gibi düşen kripto para borsası FTX’in iflasının üzerinden aylar geçmesine rağmen yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan haberlere göre; FTX, ilk kez ne kadar paranın kaybolduğunu tespit ettiğinde, müşteri fonlarında açıklayamadığı 8,9 milyar dolarlık bir açık tespit ettiğini açıkladı.

FTX, 8,9 Milyar Dolarlık Müşteri Fonunun Kayıp Olduğunu Belirtti

Kripto para borsası FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. FTX, müşteri hesaplarında ödenmemiş 11,6 milyar dolarlık bakiyeye kıyasla yaklaşık 2,7 milyar dolarlık müşteri varlığı belirlediğini söyledi.

ftx 89 milyar dolarlik musteri fonu kayip

Yeniden yapılanma uzmanı John J. Ray III liderliğindeki FTX’teki yeni yöneticiler, şirket iflas başvurusunda bulunduğundan beri kayıp müşteri fonlarındaki milyarlarca doları bulmak için uğraşıyor.

Bay Ray yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Borsanın defterleri ve kayıtları eksik ve çoğu durumda tamamen yok. Bu nedenlerle, bu bilgilerin henüz ön bilgi olduğunu ve değişikliğe tabi olduğunu vurgulamak önemlidir.

FTX’teki toplam 8,9 milyar dolarlık açığın büyük bir kısmının, borsa iflas etmeden önce müşterilerin hesaplarından 9,3 milyar dolar borç almış olan Alameda Research’e atfedilebileceğini gösteriyor.

Yazar: Sena Karakılıç

SEC’ten Orduya Kripto Para Tavsiyesi: Burası Vahşi Batı

Kripto para piyasasına karşı tutumuyla tanınan SEC Başkanı Gary Gensler, ABD ordusuna kripto karşıtı tavsiyeler verdi. Gensler, ABD ordusu ile SEC iş birliğinde düzenlenen yılın ilk Twitter Spaces etkinliğinde değerlendirmelerde bulundu. SEC Başkanı Gensler, kripto para piyasasını ‘Vahşi Batı‘ olarak nitelendirdi. SEC’ten Kripto Karşıtı Açıklamalar ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler ...

Bağlantıyı kopyala