Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Circle, USDC Rezervlerini Silvergate’ten Taşıdı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe son günlerde Silvergate olayı işe çalkalanıyor. Konu ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Çıkan haberlere göre; kripto bankası Silvergate, mali durumları nedeniyle ortaya çıkan karmaşanın ortasında, Silvergate Exchange Network hizmetini durdurduğunu duyurmuştu. Coinbase ile iplerini koparan şirket, kripto varlık piyasasına sağladığı çeşitli hizmetlerini de sonlandırdı.

Circle, USDC Rezervlerini Silvergate’ten Taşıdığını Belitti

Circle, Silvergate ve USDC rezervlerine yönelik bir açıklama yaptı. Silvergate’teki karmaşadan dolayı Circle, bankada bulunan USDC rezervlerini kurtarmak için harekete geçti. USDC rezervlerini diğer bankalara taşıyan ihraççı şirket, açıklamalarda bulundu. Silvergate Bank’ın daha önce daha geniş dijital varlık piyasasına sağladığı bazı hizmetler Silvergate tarafından askıya alındı.

circle usdc rezervlerini silvergateten tasidierfev

Circle’ın müşteri hizmetleri, operasyonları, risk yönetimi ve finans ekipleri, kalan Silvergate’e bağımlı müşterilerini alternatif seçenekler hakkında bilgilendirdi. Silvergate, mevduatla ilgili hizmetlerinin etkilenmediğini belirtmesine rağmen Circle, Silvergate Bank ile kalan hizmetleri taşımak için aktif olarak çalışıyor.

Circle, Silvergate’in operasyonlarına devam edeceğini bildirmesine rağmen, kripto bankasıyla kalan hizmetlerini de taşımaya devam ettiğini açıkladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Three Arrows Capital, FTX’e 10.000 ETH Transfer Etti

Yaptığı satışlar ile dikkat çeken Singapur merkezli bir kripto yatırım fonu Three Arrows Capital, kripto para borsası FTX’e 10.000 Ethereum (ETH) transfer etti. Diğer taraftan gönderici cüzdan şu anda 47 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) tutarken, bu transfer öncesi 84 milyon dolar tutuyordu. Three Arrows Capital’den FTX’e Devasa ETH Transferi Three Arrows Capital, bir süredir Ethereum’dan uzaklaşması ...

Bağlantıyı kopyala