Bitcoin (BTC) $ 62,513.75 0.53%
Ethereum (ETH) $ 2,443.55 1.31%
BNB (BNB) $ 566.04 0.69%
Solana (SOL) $ 145.39 1.73%
XRP (XRP) $ 0.533877 0.56%
Cardano (ADA) $ 0.351827 0.07%
Dogecoin (DOGE) $ 0.111347 2.02%
Al veya Sat Paribu

Sui Blockchain Geliştiricisi, Alibaba Cloud ile Anlaşma Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto para sektöründe birçok yeni anlaşma ile karşılaşıyoruz. Şirketler sektördeki çalışmalarını bir adım öne götürebilmek için anlaşmalar sağlıyor. Bu kez Sui Blockchain geliştiricisi, Alibaba Cloud ile anlaşma yaptı.

Sui Blockchain Geliştiricisi, Alibaba Cloud ile Anlaşma İmzaladı

Sui Blockchain geliştiricisi, Alibaba Cloud ile anlaşma yaptığını duyurdu. İki şirket ayrıca sürdürülebilir Web3 ekosistemleri geliştirmek için işbirliği yapacak ve e-ticaret ve ödeme sektörlerindeki potansiyel fırsatları keşfedecek.

sui blockchain gelistiricisi alibaba cloud ile anlasma yaptidfdf

Alibaba Cloud’un Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Genel Müdürü Daniel Jiang, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Daha kullanıcı dostu, sürükleyici Web3 deneyimleri sağlamak için güvenli teknolojimizi ve kanıtlanmış çözümlerimizi bu yeni oluşan alana getirmek için Mysten Labs ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Alibaba Cloud, veritabanı, depolama, büyük ölçekli bilgi işlem ve uygulama hizmetleri dahil olmak üzere bir dizi bulut bilgi işlem hizmeti sunuyor. Aralık ayında Alibaba Cloud, Web3 geliştiricilerine ölçeklenebilir, verimli ve güvenli altyapı sağlayan Blok Zinciri Düğüm Hizmetini duyurdu.

Yazar: Sena Karakılıç

Silvergate, 1 Milyar Dolar Zarar Açıkladı

Kripto kışı, tüm kripto şirketlerinde ciddi zararlara yol açtı. Geçen yıl yaşanan düşüşe bir de şirket iflasları eklendi. İflas eden şirketler zincirinin son halkası olan kripto para borsası FTX ise endüstriye olan güveni tam anlamıyla sarstı ve çıkışları hızlandırdı. Silvergate, bu dönemde en fazla para çekme talebiyle karşılaşan şirketler arasında yer aldı. Kripto odaklı banka, ...

Bağlantıyı kopyala