Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

OKCoin, Signature Bank’ın Çöküşü Nedeniyle Dolar Mevduatlarını Duraklatıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’de Silicon Valley Bank‘ın ardından Signature Bank da iflas bayraklarını çekti. Signature Bank’ın 110 milyar doların üzerinde varlığı bulunuyordu. Hazine Bakanı Yellen ve Fed Başkanı Powell’ın ortak açıklamasında, bankaların kurtarılmayacağı belirtilmişti. Çıkan son haberlere göre; OKX’in ABD merkezli kardeş borsası OKCoin, Signature Bank’ın çöküşü nedeniyle dolar mevduatlarını ve tezgah üstü hizmetleri duraklatma kararı aldı.

OKCoin, Dolar Mevduatlarını Duraklatma Kararı Aldı

OKCoin, Signature bankasının çöküşü nedeniyle müşterilerin USD yatırmasına izin verme yeteneğini geçici olarak kaybetti. OKCoin CEO’su ve OKX Başkanı Hong Fang genellikle Hong ile anılınıyor. Twitter’da Signature’ın OKCoin’in birincil ABD doları bankası olduğunu söyleyerek haberi duyurdu. Ayrıca, hızlı ve yinelenen alımlar gibi tezgah üstü hizmetleri de duraklattı.

signature bank kripto baglantili mevduatlarini azaltacakrrf

OKCoin CEO’su Hong Fang, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ekibimiz gerçek zamanlı olarak alternatif kanallar ve çözümler üzerinde çok çalışıyor. Başlangıçtan bu yana çok daha kötü zamanlardan geçtik. Bu hafta sonu bize bir şey anlattıysa, o da inşa etmekte olduğumuz geleceğin önemidir.

Yazar: Sena Karakılıç

Phavercoin (SOCIAL): Web3 sosyal medya dünyasında yeni bir devrim

Phavercoin (SOCIAL), merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu olan Phaver’ın temel kripto para birimi olarak dikkat çekiyor. Phaver, kullanıcıların sosyal etkileşimler üzerinden ödüller kazandığı bir ekosistem sunarak, Web3 dünyasında sosyal medya deneyimini tamamen yeni bir boyuta taşıyor. Phavercoin, içerik paylaşımı, beğenme ve yorum yapma gibi aktivitelerde kullanıcılara ödül imkanı sağlayarak, Web3 kullanıcıları için teşvik edici bir ...

Bağlantıyı kopyala