Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

MetaMask’e Mina Eklenir mi?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Mina, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) destekli bir blockchain ağı olmadığından MetaMask’e eklenemez. Mine Network’ü destekleyen bir Web3 cüzdanı arayışı içerisindeyseniz Auro Wallet’ı kullanabilirsiniz.

MetaMask’e Mina Nasıl Eklenir?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere Mina Network, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu bir ağ olmadığından MetaMask’e eklenemez. Mina ağını kullanmak isteyenlerin Auro Wallet kullanması gerekiyor. Auro Wallet özel olarak Mina ağı için geliştirilmiştir.

Aşağıdaki yönergeleri takip ederek birkaç adımda Auro Wallet’ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

  1. Auro Wallet‘ı indirin.
  2. Tarayıcı eklentisini indirin. (Chrome veya Mozilla)
  3. ‘Create Account’ seçeneğine tıklayın ve Mina Protocol Wallet hesabınızı kurun.
  4. Adımları tamamlayın ve kurtarma kelimelerini güvenli bir şekilde kaydedin. Şimdi her şey hazır!
auro wallet mina metamask

Auro Wallet hakkında daha kapsamlı bir rehbere mi ihtiyacınız var? Auro Wallet nedir, nasıl kurulur konularını işlediğimiz kapsamlı kılavuzumuza göz atabilirsiniz.

Token’lerimi Mina’ya Köprüleyebilir miyim?

Hayır, token’lerinizi Mina ağına köprüleyemezsiniz. Ethereum, BNB Chain, Polygon, Arbitrum ve diğer ağların token’lerini Mina’ya köprülenemez. Mina blockchain’i hala testnet aşamasında ve Mina ekip hala bir Ethereum köprüsü geliştirmek için çalışıyor.

Mina Nedir?

Mina, merkezsiz uygulamalar (dApps) için güvenilir ölçeklenebilirlik ve güvenlik sağlamak üzere geliştirilmiş bir blockchain ağıdır. Mina, ağın bütünlüğünü sağlamak için zk-SNARK’ları kullanan bir konsensüs algoritmasıyla çalışıyor. Bu sayede Mina ağındaki işlemler saniyeler içerisinde gerçekleştirilebilirken ağın merkezsizliği ve güvenliği korunuyor.

Yazar: Tuncay Aydıner

Dünya Alarmda! ChatGPT Kapatılacak Mı? ChatGPT Kapatılacak Mı?

Elif Tümen’in sunumuyla bu hafta yapay zekanın ve ChatGPT’nin geleceğini inceleyeceğiz. ChatGPT üzerinden iş yapıp para kazananlar dikkat! Tesla CEO’su Elon Musk, tarihçi Harari, Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak ile bir dizi yapay zeka CEO’su ve araştırmacının aralarında bulunduğu 1000’i aşkın kişi bir açık mektup yazarak hükümetleri uyardı ve yapay zeka robotlarının geliştirilmesine 6 ay ...

Bağlantıyı kopyala