Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Gary Gensler: PoS Token’ları Menkul Kıymet Olarak Değerlendirilebilir

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto sektöründen birçok önemli isim kripto para sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Çıkan son haberlere göre; Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler, bir kez daha proof-of-stake token’larının menkul kıymetler olabileceğini öne sürdü. Siber güvenlik konularıyla ilgili bir komisyon toplantısının ardından 15 Mart’ta görüşünü dile getirdi.

Gary Gensler PoS Token’ları Menkul Kıymet Olarak Değerlendirdi

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı (SEC) Gary Gensler staking protokollerini kullanan tokenlerin ABD yasalarına göre menkul kıymetler olarak kabul edilebileceğini öne sürdü. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler, staking protokollerini kullanan tokenlerin ABD yasalarına göre menkul kıymetler olarak kabul edilebileceğini önerdi.

gary gensler pos tokenlari menkul kiymet olarak degerlendirilebilirbgsgbg

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı (SEC) Gary Gensler konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yatırım yapan halk, bir getiri beklentisiyle yatırım yapıyor, bu tokenlar üzerinde bir şey tahmin ediyor, ister proof-of-stake tokenları olsunlar, ister bu proof-of-stake tokenları getiri elde etmek istiyorlar.

Yazar: Sena Karakılıç

9GAG, Bir Bored Ape Yacht Club NFT’sini Satın Aldı

Son dönemde sıkça yeni kurum ve kuruluşların NFT ve Metaverse sektörüne giriş yaptıklarına şahit oluyoruz. Artan bu popülaritesiyle birlikte diğer platformlarda bu alana yatırım yapıyor. Bu platformlardan birisi olan 9GAG‘de Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Bored Ape Yacth Club NFT‘si (#4624) aldıklarını açıkladı. 9GAG, belki de bir jest olarak bu NFT için 99.24 ETH ...

Bağlantıyı kopyala