Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Justin Sun: SEC’in Düzenleyici Çerçevesi Emekleme Aşamasında

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Justin Sun‘a dava açtı. Sun, SEC’in düzenleyici çerçevesinin emekleme aşamasında olduğunu ifade etti. Sun, düzenleyici kurumlarla iş birliği yapmaya istekli olduklarını ifade etti.

Huobide Olagandisi Hareketlilik Justin Sun 100 Milyon Dolar Gonderdi2

Justin Sun’dan SEC Açıklaması

Kripto dünyasının fenomen isimlerinden Justin Sun, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) davasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. SEC, Tron ağının kurucusu Sun’a menkul kıymet davası açtı. Sun, iflasın eşiğindeki Credit Suisse’i satın almak istemişti. Sun ile sahibi olduğu Tron Foundation, BitTorrent Foundation ve Rainberry şirketleri Tron ve BitTorrent’in kayıt dışı arzı ve satışıyla suçlandı.

Justin Sun, Twitter’dan SEC’in dava hamlesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sun, SEC davasını “Blockchain ve kripto alanındaki tanınmış oyunculara karşı alınan önlemlerin son örneği” olarak niteledi. Şikayetin haklı olmadığına inandıklarını belirten Sun, merkeziyetsiz finansal sistemi oluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sun, SEC’in dijital varlıklar için düzenleyici çerçevesinin henüz emekleme aşamasında olduğunu ve daha fazla geliştirmenin sır olmadığını kaydetti. SEC’in önemli rolüne dikkat çeken Sun, küresel olarak hükümetler ve düzenleyici kurumlarla iş birliği yapmaya istekli olduklarını vurguladı. Diğer yandan Lindsay Lohan, Jake Paul, Soulja Boy, Ne-Yo ve Akon’un aralarında bulunduğu 8 ünlü isim ise kripto paraların yasa dışı tanıtımını yapmakla suçlandı.

Yazar: Göker Bilgiç

Binance, 3Commas API Sızıntısı Konusunda Uyardı

Kripto para dünyasında son dönemde artan popülarite, bir takım sorunları de beraberinde getiriyor. Bu sorunların başında ise şüphesiz hack saldırıları ve dolandırıcıklar geliyor. Kullanıcıların bilinçsizliğinden faydalanan dolandırıcılar ve projelerin açıklarını hedef alan Hacker’lar, önemli bir tehdit oluşturuyor. Son olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao ise ticaret botu platformu 3Commas‘tan geniş çaplı API anahtarı sızıntıları olduğundan nerdeyse ...

Bağlantıyı kopyala