Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Kripto Yatırımcılarının McDonald’s Kapısı Kapanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto paralarda yaşanan düşüşlerin ardından yapılan McDonald’s esprilerinin sonu göründü. Geçen yıl kriptodaki kayıpların ardından sosyal medyada yüzleri güldüren bir akım başlamıştı. Bu akıma McDonald’s da katılmış, “Kripto Twitter hesabı yürütenler nasılsınız?” ifadelerini kullanmıştı. Restoran zincirinin işten çıkarmalara hazırlanması ise “Kriptocuların bir kapısı daha kapanıyor mu?” sorularını akıllara getirdi.

Kripto Yatirimcilarinin McDonalds Kapisi Kapaniyor2

Küresel İşten Çıkarma Dalgasına McDonald’s da Katılıyor

Küresel fast food devi McDonald’s‘ın işten çıkarmalara başlayacağı açıklandı. Şirketin ABD’deki ofislerini bu hafta kapatacağı bildirildi. Şirketten gönderilen mailde personelle ilgili önemli kararların iletileceği kaydedildi. Bazı uluslararası personeli evden çalışmalarını istendi. Kaç kişinin işten çıkarılacağı ise bilinmiyor.

McDonald’s‘ta yaşanan işten çıkarma furyasının ardından akıllara geçen yılki esprili paylaşımlar geldi. Kripto paralardaki düşüşlerin ardından McDonald’s, yatırımcılara imalı bir paylaşımda bulunmuştu. Restoran zinciri, Twitter hesabından “Kripto Twitter hesabı yürütenler nasılsınız?” paylaşımını yapmıştı. El Salvador Başkanı Nayib Bukele de üzerinde McDonald’s logolu şapka ve tişört bulunan bir paylaşım yapmıştı. Bukele daha sonra McDonald’staki işinden istifa edip Bitcoin hamburgercisi açmak için bir anket başlatmıştı. Binance ise McDonald’s‘ın sorusunu ağlayan yüzünü maske ile kapatmaya çalışan bir görsel ile yanıtladı.

Yazar: Göker Bilgiç

Genç Esnaflar, Esnaflığın Kitabını Yazabilir mi?

Esnaf; Küçük çapta ticaretle ya da el zanaatlarından biriyle uğraşan kimselere verilen ortak ad. Veya; Sizi, düğününüzde, cenazenizde yalnız bırakmayan, paranız olmadığında “Paran olduğunda ödersin.” diyen, bozuk paranız çıkmadığında “Canın sağ olsun, boşver arama.” diyen, evininiz anahtarını güvenle bırakacağınız mahallenizin güvenilir, sabit her gün açık, aileden gördüğünüz güvenilir alışveriş yaptığınız kişilerdir. TESK’in açıkladığı verilere göre ...

Bağlantıyı kopyala