Bitcoin (BTC) $ 63,542.02 2.64%
Ethereum (ETH) $ 2,495.84 3.38%
BNB (BNB) $ 573.46 2.01%
Solana (SOL) $ 150.01 5.03%
XRP (XRP) $ 0.540281 1.96%
Cardano (ADA) $ 0.365398 4.69%
Dogecoin (DOGE) $ 0.113939 4.83%
Al veya Sat Paribu

Binance’te ‘Vadeli’ Krizi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Binance borsası haftanın yeni haftaya vadeli krizi ile başladı. Borsadaki vadeli işlemlerde sistemsel sorunlardan kaynaklı 1 saatten fazla işlem yapılamadı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, sistemlerin normale döndüğünü açıkladı. CZ, sorundan etkilenen sunucuların taşındığını kaydetti. CZ, konu ile ilgili yaptığı ilk açıklamada, vadeli hizmetinde API’ı etkileyen sorunların yaşandığını ve ekiplerin üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

Binance Vadeli Islemlerde Sorun Yasaniyor2

Binance Vadelide 1 Saat İşlem Yapılamadı

Binance kullanıcıları haftanın ilk işlem gününe vadeli krizi ile başladı. Borsanın vadeli işlemler API’si ve arayüzünü etkileyen sorun 1 saatten fazla sürdü. CZ, sorundan etkilenen sunucuların taşınarak sistemlerin normale döndüğünü açıkladı.

Binance CEO’su CZ, Twitter hesabınan yaptığı ilk açıklamada vadeli işlemler tarafında UM Rest hizmeti/API’si ile ilgili kullanıcı arayüzünü ve API’yi etkileyen bazı sorunlar yaşandığını bildirmişti.

Borsada yapılan açıklamada da Binance vadeli kullanıcılarını etkileyen bir sorunun yaşandığı kaydedildi. Açıklamada ekiplerin şu an çözüm üzerinde çalıştıklarına da yer verildi.

Borsada mart ayında da spot işlemlerde bazı sorunlar ile karşılaşılmıştı. 24 Mart’ta borsadaki spot alım-satımlar 2 saatten uzun süre kapalı kalmıştı. Sorunun eşleştirme motorundaki bir stop emrinden kaynaklandığı açıklanmıştı. Binance‘te yaşanan krizin etkileri Türkiye borsalarına da sıçramıştı.

Yazar: Göker Bilgiç

Galaxy Digital CEO’sundan memecoin’lere övgü

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, memecoin’lerin kripto sektörünün temel taşı olduğunu belirtti. Novogratz, memecoin’lere övgü yağdırdı. Kripto sektöründe memecoin tartışması büyüyor. Sektörün bir kısmı memecoin’lerin pump-dump (doldur-boşalt) yapıda olduğunu ve yatırımcıları zarara uğratmaktan başka bir işe yaramadıklarını iddia ediyor. Diğer taraftan memecoin’lerin önemli olduğunu savunanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Memecoin’lere karşı yakınlığıyla bilinen Novogratz, ...

Bağlantıyı kopyala