Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin Madencisi Core Scientific, Yeni Başkan Ataması Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunan Bitcoin madencilik şirketi Core Scientific, iflas koruma süreci devam ederken, yeni bir başkan ataması gerçekleştirdi. Şirket tarafından yapılan mahkeme dosyalamasına göre şirketin yeni bir başkanı bulunuyor.

Core Scientific, Yeni Başkanıyla Yola Devam Ediyor

Kripto barındırma ve madencilik şirketi olan Core Scientific, Aralık 2022 tarihinde iflas başvurusunda bulunmuştu. Şirket her ne kadar iflas başvurusunda bulunsa da Bitcoin madencilik faaliyetlerine devam ediyor. Şirket mahkeme dosyalamasına göre kripto alanında deneyimli bir yöneticisi olan Adam Sullivan’ı yeni başkan olarak atadı.

bitcoin madencisi core scientific yeni baskan atamasi yapti 2

Adam Sullivan, son altı yılını finansal hizmet şirketi olan XMS Capital Partners’te çeşitli alanlarda görev alarak geçirdi. Sullivan son olarak şirkette en son genel müdür ve dijital varlık ve altyapı grubu başkanı olarak görev aldı.

Yapılan dosyalamaya göre Sullivan, Core Scientific’te müşteriler, tedarikçiler ve alacaklılarla çalışmak da dahil olmak üzere finansal ve stratejik konularda çalışmalar gerçekleştirecek. Bunun yanında Sullivan, yönetim ekibinin yeniden düzenlenmesine de yardım edecek. Son olarak Core Scientific’in şu anki başkanı olan Todd DuChene ise şirketin kurumsal, yasal, mali ve idari görevlerini yöneten baş hukuk yetkilisi ve baş idari yetkilisi olarak görev alacak.

Yazar: Burak Köse

Metaverse’de Mülk Nasıl Alınır? Kaç Platform Var?

Metaverse, son zamanlarda en çok konuşulan ve üzerine araştırılmalar yapılan kavramlardan biri oldu. Facebook’un Meta hamlesiyle, metaverse kavramını sık sık duyar olduk. Özellikle insanlar metaverse‘de arazi satın alındığını öğrendiğinden beri metaverse olan ilgi ikiye katlandı. Bu da “Metaverse’de mülk nasıl alınır?” sorusunu akıllara getirdi. Metaverse’de Mülk Nasıl Alınır? Hangi Platformlar Var? Daha önce belirttiğimiz gibi ...

Bağlantıyı kopyala