Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Metaverse’de 17. YY Osmanlı’sında Oyun Oynamak The Sandbox Ramazan Etkinliği

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kıvılcım Harika Ertunç ve Arslan Kiran ile birlikte The Sandbox’ın Türkiye projelerinden, oyunlaştırılmış açık Metaverse konseptinden ayrıca The Sandbox’ın Ramazan Etkinliği’nden bahsettik.

Kapital’in Yeni Bölümünde Neler Konuşuldu?

The Sandbox Türkiye ve Orta Doğu Bölge Müdürü Arslan Kiran, The Sandbox hakkında bilgi verirken, “The Sandbox’ın dünyadaki şu an rakamsal olarak, en büyük Metaverse platformu olarak ifade edilebileceğini” dile getirdi. The Sandbox’ın, 4.5 milyon kullanıcısının olduğunu ve merkeziyetsiz bir yapıda olan Blockchain üzerinde kurulmuş bir alternatif dünya olduğunu dile getiren Kiran, şirketinin menşeinin ise Fransa olduğunu belirtti.

Ülkemizdeki kripto ekosistemi hakkında da açıklama yapan Arslan Kiran, “The Sandbox olarak Türkiye özelinde iki tane motivasyonlarının olduğunu, bunlardan ilkinin kriptoya ilginin yüksek olmasının çok büyük avantaj olduğunu ifade ederken, ikinci motivasyonlarının ise oyun sektörü içinde ülkenin büyük bir pazar olduğunu” dile getirdi.

The Sandbox’ın Ramazan Etkinliği’ne de değinen Arslan Kiran, Ramazan etkinliğinin organik şekilde ortaya çıktığın ve Ramazan ayının oyun sektörünün en bereketli ayı olduğunu ifade etti. The Sandbox olarak kendilerinin bu süreçte üç tane deneyim gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yazar: Burak Köse

Microsoft, Palm NFT Studio’ya 27 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Kripto girişimi Palm NFT Studio, Microsoft’un girişim fonu M12 tarafından yönetilen ve Griffin Gaming Partners, RRE, Third Kind Venture Capital, Sfermion, the LAO, Warner’ın dahil olduğu yatırım turundan, 27 milyon dolar topladığını açıkladı. Şirket yapılan basın açıklamasında, sadece başlangıç belirtilen fonun, eğlence, güzel sanatlar, oyun ve yaratıcı kültür genelinde hizmetlere odaklanmak üzere kullanılacağını belirtti. Palm NFT Studio’nun, ConsenSys kurucusu ve Ethereum ...

Bağlantıyı kopyala