Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Ödeme Devi Visa, Web3 Alanında Genişlemeye Devam Ediyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden birisi olan Visa, son dönemde kripto alanındaki çalışmalarını hızlandırıyor. Şirket son olarak kripto ekibi için yeni bir iş ilanı açtı.

Visa’dan Yeni Kripto Hamlesi

Ödeme şirketi Visa, kripto ekibi için kıdemli bir yazılım geliştiricisi arayışı başlattı. Şirket bu hamlesiyle Web3 planlarını da genişletmeye devam ediyor. Şirket tarafından kısa bir süre önce açılan iş ilanına göre, dünyanın en büyük ikinci ödeme kuruluşu olan Visa, “Web3 teknoloji yığını alanında tutkulu, deneyimli yazılımlı mühendisleri” aradığını belirtti.

odeme devi visa web3 alaninda genislemeye devam ediyor 2

Son dönemlerin popüler konuların başında gelen Web3, kullanıcılara verileri üzerinde daha fazla kontrol sağlayabilen Blockchain üzerinde kurulu internetin bir sonraki büyük ölçekli internet evrimini ifade ediyor. Visa gibi finans şirketleri de son dönemde Web3 alanındaki çalışmalarını hızlandırıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Visa Kripto Ekibi, herkesin dijital ve mobil hayatında ticareti kolaylaştırmak adına yeni nesil ürünler geliştirmeye devam ediyor. Visa olarak odak noktamız, müşterilerimiz için derin yeni değerler ortaya çıkaran sezgisel özellikler oluşturmaktır.

Yazar: Burak Köse

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Filiz Özkol Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla BTCafe‘nin yeni bölümü yayınlandı. BTCafe’de bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün konuğu Filiz Özkol oldu. Filiz Özkol ile Ekim ayında hangi burçların ekonomik anlamda yüzü gülecek? Kripto varlıklar yükselişe geçecek mi? ve Finans astrolojisi nedir? sorularının yanıtını bulduk. Konu Başlıkları: Ekim Ayında Hangi Burçların Ekonomik Anlamda Yüzü Gülecek? Kripto Varlıklar Yükselişe Geçecek Mi? ...

Bağlantıyı kopyala