Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Coinbase Prime ve Talos, Kurumsal Kripto Ticareti Ortaklığını Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in hizmetlerinden birisi olan Coinbase Prime, kullanıcılarına daha iyi hizmetler sunabilmek adına yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Coinbase Prime son olarak kurumsal kripto ticareti alanında daha iyi hizmetler sunabilmek adına Talos ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Coinbase Prime ve Talos Cephesinden Ortaklık Açıklaması

Kurumsal kullanıcılara yönelik bir kripto para borsası olan Talos, her iki firmanın müşterileri için dijital varlıklara erişimlerini genişletmek amacıyla Coinbase Prime ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

coinbase prime ve talos kurumsal kripto ticareti ortakligini duyurdu 2

Şirketler tarafından yapılan basın açıklamasına göre, kurumsal yatırımcıların daha güvenli ve verimli ticaret platformlarına olan talebin yükselişe geçmesiyle birlikte, anlaşma Talos müşterilerine spot likidite ve saklama hizmetleri için Coinbase Prime’a erişim seçeneği sunuyor. Kripto para borsası Coinbase’in genellikle kurumsal müşterileri tarafından kullanılan Coinbase Prime hizmeti, kullanıcılara çevrimdışı depolama ve gelişmiş ticaret seçenekleri sunuyor. Açıklamada ayrıca Coinbase Prime müşterilerinin de Talos’un ticaret ve bağlantı ürünlerine erişim sağlayacağı belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Talos’un kurucu ortağı Anton Katz şu ifadeleri kullandı:

Kurumsal yatırımcılar bu gelişmekte olan varlık sınıfına uzun vadeli katılım için inşa etmeye devam ettikçe, yaşanan son piyasa koşullarına rağmen, yüksek performanslı dijital varlık ticaret platformlarına yönelik sürekli olarak artan bir talep gördük.

Yazar: Burak Köse

Dönem, BARTER dönemi!

“Barter” kelimesi, Orta Çağ İngilizcesindeki “barteren” fiilinden türetilmiştir ve anlamı takas etmek veya değiş tokuş etmektir. Barter, tarih boyunca yaygın olarak kullanılan bir ticaret yöntemi olmuştur ve günümüzde de bazı bölgelerde ve sektörlerde halen kullanılmaktadır. Barter sistemi nedir? Çok eski zamanlarda uygulanan takas sisteminin günümüz ticaret dünyasına uyarlanmış hali barter sistemi, bir ürünü yada hizmeti ...

Bağlantıyı kopyala