Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Legia Warsaw Fan Token (LEG) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Legia Warsaw Fan Token, 1916 yılında Avusturya’nın Varşova kentinde kurulan Legia Warszawa futbol takımının resmi fan token’idir. Legia Warszawa maçlarını 30.805 kişi kapasiteli Polonya Ordusu Stadyumu’nda oynuyor.

Legia Warsaw Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

LEG token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir, LEG sahipleri futbolcularla bir araya gelebilir ve onlarla bir gün geçirmeye kadar çok çeşitli deneyimlere erişebilir.

Legia Warsaw Fan Token sahipleri, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. LEG Fan Token sahipleri unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, Legia Warsaw taraftarlarına özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. $LEG Fan Token, Legia Warsaw taraftarlarına kulüpleriyle her zamankinden daha yakın olma fırsatı sağlayacak. Socios ve Legia Warsaw kulübünün gelecekte LEG token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

Legia Warsaw Fan Token Nereden Alınır?

Legia Warsaw Fan Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. ChilizX platformunda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla LEG satın alabilirsiniz.

Legia Warsaw Fan Token 4 Mayıs 2021 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Legia Warsaw Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Legia Warsaw Fan Token Fiyat Tahmini 2023

Legia Warsaw Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında Legia Warsaw Fan Token fiyatının minimum 0.49 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Legia Warsaw Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0.51 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,58 dolar seviyesinde. 

Legia Warsaw Fan Token Fiyat Tahmini 2024

Legia Warsaw Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında Legia Warsaw Fan Token fiyatının minimum 0,73 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Legia Warsaw Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,75 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,85 dolar seviyesinde. 

Legia Warsaw Fan Token Fiyat Tahmini 2025

Legia Warsaw Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında Legia Warsaw Fan Token fiyatının minimum 1,07 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Legia Warsaw Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,10 dolar, tavan fiyat ise 1,28 dolar seviyesinde.

Legia Warsaw Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Legia Warsaw Fan Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LEG Fan Token $ 0.139662‘den işlem görüyor. LEG token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. LEG token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 19 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Legia Warsaw Fan Token Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LEG token $ 0.139662 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle LEG token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,63 dolarla kaydetti. Bununla birlikte LEG token yılın en düşük seviyesini ise 1.45 dolarla belirledi.

Legia Warsaw Fan Token Grafiği

Anlık olarak güncellenen LEG Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte LEG token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

SBI Crypto, Riot Blockchain’e Dava Açtı

Dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Riot Blockchain’e yeni davalar açılmaya devam ediyor. Son olarak SBI Crypto, Riot Blockchain’e ait olan veri merkezine dolandırıcılık ve ihmal sebebiyle dava açtı. Riot Blockchain’e Bir Dava Daha Bitcoin madencilik alanında faaliyet gösteren SBI Crypto, Riot Blockchain’e ait veri merkezi olan Whinstone’un büyük ölçekli madencilik operasyonlarını barındırma ...

Bağlantıyı kopyala