Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Club Atletico Independiente Fan Token (CAI) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Club Atletico Independiente Fan Token, Arjantin’in en üst düzey futbol ligi Primera División’da mücadele eden Club Atletico Independiente’nin resmi fan token’idir. Club Atletico Independiente iç saha maçlarını 52.777 kişi kapasiteli Amerika’nın Kurtarıcıları Stadyumu’nda oynuyor.

Club Atletico Independiente Nedir ve Ne İşe Yarar?

CAI token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir, futbolcularla bir araya gelebilir ve onlarla bir gün geçirmeye kadar çok çeşitli deneyimlere erişebilir.

Club Atletico Independiente Fan Token sahipleri, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. CAI Fan Token sahipleri unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, Club Atletico Independiente taraftarlarına özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. $CAI Fan Token, Club Atletico Independiente Fan Token taraftarlarına kulüpleriyle her zamankinden daha yakın olma fırsatı sağlayacak. Socios ve Club Atletico Independiente kulübünün gelecekte CAI token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

Club Atletico Independiente (CAI) Nereden Alınır?

Club Atletico Independiente Fan Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. ChilizX platformunda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla CAI satın alabilirsiniz.

Club Atletico Independiente Fan Token 25 Ağustos 2020 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Club Atletico Independiente Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Club Atletico Independiente Fan Token Fiyat Tahmini 2023

Club Atletico Independiente Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında Club Atletico Independiente Fan Token fiyatının minimum 0.36 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Club Atletico Independiente Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0.38 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,43 dolar seviyesinde. 

Club Atletico Independiente Fan Token Fiyat Tahmini 2024

Club Atletico Independiente Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında Club Atletico Independiente Fan Token fiyatının minimum 0,54 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Club Atletico Independiente Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,56 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,63 dolar seviyesinde. 

Club Atletico Independiente Fan Token Fiyat Tahmini 2025

Club Atletico Independiente Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında Club Atletico Independiente Fan Token fiyatının minimum 0,77 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Club Atletico Independiente Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,80 dolar, tavan fiyat ise 0,94 dolar seviyesinde.

Club Atletico Independiente (CAI) Fiyatı ve Grafiği

Club Atletico Independiente (CAI) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Club Atletico Independiente Fan Token $ 135.70‘den işlem görüyor. Club Atletico Independiente Fan Token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. CAI token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 75,849 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Club Atletico Independiente (CAI) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CAI token $ 135.70 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle CAI token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 9,54 dolarla kaydetti. Bununla birlikte CAI token yılın en düşük seviyesini ise 0,25 dolarla belirledi.

Club Atletico Independiente Grafiği

Anlık olarak güncellenen CAI Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte CAI token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

Burger King, Paris’te Kripto İle Ödeme Kabul Edecek

Kripto paraların kullanım alanlarına genişliyor. Günlük hayatta kripto kullanımının son örneklerinden biri Fransa’nın başkenti Paris’ten geldi. Küresel fast-food zinciri Burger King‘de kripto ile teknolojik cihazlar şarj edilebilecek. Burger King’de Kripto İle Şarj İmkanı Paris’teki Burger King şubelerinde Alchemy Pay ve Binance Pay ile ödeme kabul eden şarj cihazı kiralama makineleri kuruldu. Alchemy Pay‘den yapılan açıklamada ...

Bağlantıyı kopyala