Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

EC Bahia Fan Token (BAHIA) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

EC Bahia Fan Token, Brezilya’nın ikinci seviye futbol ligi Serie B’de mücadele eden EC Bahia kulübünün resmi taraftar token’idir. EC Bahia maçlarını 48.747 kişi kapasiteli Arena Fonte Nova’da oynuyor.

EC Bahia Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

BAHIA token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir ve EC Bahia sporcularıyla bir araya gelerek onlarla bir gün geçirmeye kadar çok çeşitli deneyimlere erişebilir.

EC Bahia Fan Token sahipleri, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. BAHIA Fan Token sahipleri unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, EC Bahia taraftarlarına özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. $BAHIA Fan Token, EC Bahia taraftarlarına kulüpleriyle her zamankinden daha yakın olma fırsatı sağlayacak. Socios ve EC Bahia kulübünün gelecekte BAHIA token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

EC Bahia Fan Token Nereden Alınır?

BAHIA Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. ChilizX platformunda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla BAHIA satın alabilirsiniz.

BAHIA Fan Token 11 Ekim 2022 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

EC Bahia Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

EC Bahia Fan Token (BAHIA) Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz. CoinDataFlow adlı web sitesinin EC Bahia Fan Token (BAHIA) için 2023, 2024 ve 2025 yılları için yaptığı fiyat yorumları şu şekilde:

YılMinimun FiyatMaximum Fiyat
2023 $0.76421 $1.05 
2024 $0.674411 $1.78 
2025 $1.60 $6.78

EC Bahia Fan Token Fiyatı ve Grafiği

EC Bahia Fan Token (BAHIA) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EC Bahia Fan Token ‘den işlem görüyor. BAHIA token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. BAHIA token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

EC Bahia Fan Token (BAHIA) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EC Bahia Fan Token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Mayıs ayı itibariyle BAHIA token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,37 dolarla kaydetti. Bununla birlikte BAHIA token yılın en düşük seviyesini ise 0,63 dolarla belirledi.

EC Bahia Fan Token (BAHIA) Grafiği

Anlık olarak güncellenen EC Bahia Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte EC Bahia token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

Hong Kong, Kripto Alanında Zor Kuralları Şart Koşuyor

Kripto merkezi olma yolunda adımlar atan Hong Kong, bu niyetiyle çelişecek bir kripto düzenlemesi üzerinde çalışıyor. Bu yeni düzenlemede, kripto alanında zor kuralların olmasını talep ediyor. Hong Kong’un Kripto Düzenlemesinde Kurallar Zorlaşıyor Hong Kong kısa bir süre önce kripto alanında bir merkez olmak istediğini duyurdu. Hong Kong’un bu açıklaması sonrasında pek çok kripto şirketi ve ...

Bağlantıyı kopyala