Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

3AC Kurucularının Başı OPNX Borsası ile Dertte

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kısa süre önce Three Arrows Capital (3AC) kurucuları şirketlerinin iflas etmesinin ardından OPNX borsasını kurdular. Geçtiğimiz yıl iflas açıklayan 3AC kripto para borsasında düşüşe yol açan olayların başında geliyordu. Ek olarak borsanın yerel token’ı olarak FLEX kullanılacağı açıklanmıştı. Son olarak Dubai yetkilileri, başarısız kripto koruma fonu Three Arrows Capital‘in kurucu ortaklarını, gerekli yerel lisans olmadan yeni kripto varlık borsası OPNX’i işlettikleri ve tanıttıkları için eleştirdi.

3AC Kurucuları, Yeni OPNX Borsası Nedeniyle Dubai’de Sorun Yaşıyor

Kripto hedge fonu Three Arrow Capital’in kurucu ortakları Su Zhu ve Kyle Davies, Dubai’de gerekli yerel lisans olmadan yeni dijital varlık borsası OPNX’i işletmek ve tanıtmak konusunda yeni bir sorunla karşılaştı.

3ac kurucularinin basi opnx borsasi ile derttet 1

Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA), OPNX’in diğer iki yöneticisiyle birlikte Zhu ve Davies’e yazılı bir bildirim gönderdi. Dijital varlık düzenleme kurumunun yaptığı açıklamada, yeni bulunan borsanın faaliyetlerini hala araştırdıklarını ve firmaya yasaları ihlal ettiği için düzeltici önlemlerin alınacağına dair güvence verdiklerini söyledi.

OPNX İcra Kurulu Başkanı Leslie Lamb konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

BAE müşterileri hiçbir zaman OPNX’te bir hesap açamadı. Zhu, Kyle ve ben OPNX için ilk fikirlere katkıda bulunurken, Leslie daha çok CEO ve biz günden güne dahil değiliz. Sosyal medya platformları aracılığıyla OPNX, Dubai/BAE sakinleri için garantili kısıtlamalar getirmeden borsayı pazarlamakla meşguldü.

Yazar: Sena Karakılıç

Beklenen gün geldi çattı: Ether’de fırtına öncesi sessizlik

Spot Ethereum ETF’ler için kritik gün; SEC’nin nihai kararı vereceği günde ETH fiyatı 3.700 doların üzerinde seyrediyor. Kripto para piyasası, spot Ethereum ETF gündemiyle dikkat çeken bir yükselişe imza attı. BTC 70.000 doların altında işlem görürken, ETH’nin 3.700 doların üzerinde kalıcı olduğu görüldü. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), gün içinde VanEck’in ...

Bağlantıyı kopyala