Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Kripto Para Sektöründe Neler Yaşandı?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik. Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Yargıçtan Yeni BlockFi Ödeme Kararı

İflas eden kripto kredi kuruluşu BlockFi’nin iflas mahkemesi süreci devam ediyor. İflas yargıcı Michael Kaplan, kullanıcıların 10 Kasım’dan sonra faizli hesaplardan transfer etmeye çalıştıkları 375 milyon dolar hakkında kararını verdi.

Binance, Birleşik Krallık’a Odaklanıyor

Kripto şirketlerinin ABD dışındaki arayışları sürüyor. Coinbase, Ripple, Circle ve Galaxy Digital’in ardından Binance‘ten de bir açıklama geldi. En yüksek hacimli borsa Binance, ABD’deki düzenleyici ortama ilişkin eleştirilerde bulundu. Borsa, Birleşik Krallık’taki çalışmalarına ağırlık verdi. Borsanın Baş Strateji Sorumlusu Hillmann, Birleşik Krallık için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını açıkladı.

Kenya, Web3 Merkezi Oluşturmak için Venom Vakfı ile Ortaklık Kurdu

Birçok ülke kripto para sektöründe yer almak için çalışmalar gerçekleştiriyor. Son olarak bu ülkelerden biri de Kenya oldu. Kenya, blockchain, Web3 merkezi oluşturmak için Abu Dabi’nin Venom Vakfı ile ortaklık kurdu.

Bittrex’in ABD ve Malta Kollarında Dikkat Çeken İşlemler

Geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Bittrex, Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunmuştu. Bittrex’in iflasına dair bazı soru işaretleri ortaya çıkarken, bir avukat, Bittrex’in ABD ve Malta kollarında yaşanan transferlere dikkat çekti.

Twitter’ın Yeni CEO’su Belli Oldu

Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter yeni bir gelişme ile gündemde. Kısa bir süre önce Twitter CEO’luk görevinden ayrılacağını açıklayan Elon Musk, Twitter’ın yeni CEO’sunun kim olacağını da açıkladı.

Yazar: Sena Karakılıç

ApeCoin (APE) Neden Yükseliyor? 18 Eylül 2022

Son dönemde yaptığı atılımlar ile adından sık sık söz ettiren Yuga Labs, yerel token’ı ApeCoin (APE) ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Öyle ki Yuga Labs’in yaptığı birkaç DAO çalışmasının onaylanması durumunda önemli birkaç proje daha tanıtılacak. Bu da doğal olarak fiyatlara yansıyor. Gelin ApeCoin (APE) neden yükseliyor inceleyelim. Peki ApeCoin (APE) Neden Yükseliyor? Kısa ...

Bağlantıyı kopyala