Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Ethereum İkinci Kesintisinin Ardından Güncelleme ile Gündeme Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ethereum, dün akşam saatlerinde ikinci kez duraksamayla karşı karşıya kaldı. Yaşanılan olaylardan sonra Prysm‘den konuyla ilgili bir güncelleme geldi. Ethereum ağında son dönemlerde spekülatif problemler yaşanmaya başladı. Ethereum, şimdilerde işlem sonuçlandırma problemleriyle karşı karşıya kalmıştı.

Ethereum İkinci Kesintisinin Ardından Güncelleme Geldi

Ethereum ağı son zamanlarda endişe verici sorunlarla karşı karşıya. 11 Mayıs’ta işlemlerini sonuçlandırma konusunda aksaklıklar yaşayan Ethereum, geçtiğimiz akşam yine benzer problem ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu sefer ki aksaklık bir saate yakın sürdü. 

Bunun üzerine Ethereum geliştiricilerinden konuya ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamalarda ise Ethereum ağında aksaklık yaşandığı doğrulandı. Ancak yaşanan sorunun neden kaynaklandığı bilinmiyordu. Ethereum’un başına gelen aksaklığın belirsizlikle sonuçlanması ise yatırımcılar arasında endişelerin artmasına neden oldu.

Son olarak belirtmek gerekirse işlemlerini sonuçlandırma konusunda sorunlar yaşayan Ethereum, 24 saat içerisinde ikinci bir aksaklık şoku ile karşı karşıya aldı. Benzer bir sorunu ikinci defa yaşayan Ethereum, bu kez neredeyse bir saat boyunca işin içerisinden çıkamadı.

Yazar: Sena Karakılıç

Gizlilik Coinleri Geleceğimiz Mi?

Kripto paralar tamamen anonimlikle ilgili olsa da, çoğu durumda, bu gerçeklerden uzaktır. Tüm işlemler bir blockchain üzerine kaydedilir ve böylece herkes tarafından görüntülenebilir ve gerçekten istenirse, bir kimliği bir kripto adresine bağlamak da mümkündür. Bunun nasıl yapılabileceğinin en eski ve muhtemelen en belirgin örneği, FBI tarafından gerçekleşmişti. 2011 yılında ünlü bir Darknet pazar yeri olan ...

Bağlantıyı kopyala