Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Uniswap Katılımcılarından Yeni Öneri

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Önde gelen merkezi olmayan borsa Uniswap cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Uniswap katılımcıları, DEX’in kripto para borsası Coinbase’in Layer 2 Base’inde konuşlandırılması önerisinde bulundu.

Uniswap Katılımcılarından Coinbase Önerisi

Son dönemin önde gelen merkezi olmayan borsa platformu Uniswap’a katkıda bulunan üç etkili kişi, Coinbase’in Layer 2 Blockchain ağı olan Base üzerinde potansiyel bir dağıtımını araştırmak adına görüşmeler gerçekleştirmeye başladı.

Gün içinde Uniswap’in yönetişim forumunda she256, Michigan Blockchain ve GFX Labs tarafından gündeme getirilen önerilen entegrasyon, zincir içi yönetişim oylamasının onaylanmasına bağlı olarak, Base’in Layer 2 ağı aracılığıyla Uniswap’in merkezi olmayan borsasına kullanıcı erişimini de artıracak.

uniswap katilimcilarindan yeni oneri 2

Teklifin arkasındaki gruplar, Uniswap’in merkeziyetsiz özerk organizasyonunun bir parçasını ifade ediyor. Bu üçlü arasında bulunan GFX Labs, teklifin onaylanmasına bağlı olarak sözleşmelerin Base üzerinde teknik olarak uygulanmasının sorumluluğunu alacak.

Bununla birlikte teklifin onaylanması durumunda, yeni başlayan Coinbase projesi için de iyi haber olacak. Geliştiricilere Blockchain ağı üzerinde merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak adına daha erişilebilir, uygun maliyetli bir platform inşa etmeyi hedefleyen kripto para borsası Coinbase, bu yılın sonlarında beklenen ana ağ lansmanı öncesinde geçtiğimiz aylarda Base’in bir test ağı sürümünü duyurmuştu.

Yazar: Burak Köse

Rusya’dan dijital varlık hamlesi: Uluslararası ödemeler gündemde

Rusya’nın Devlet Duması, ABD yaptırımlarına karşın uluslararası ödemelerde dijital varlıkların kullanımını onayladı. Ukrayna ile savaş halinde olan Rusya, ABD’nin yaptırımlarını aşmak için dijital varlıkların kapısını araladı. Rusya’da parlamentonun bir dalı olan Devlet Duması, uluslararası ödemelerde dijital varlıkların kullanılmasını onayladı. Yapılan hamle ile birlikte Rusya’da mal ve hizmetlerin ithalat ve ihracatında dijital varlıklar kullanılabilecek. Devlet Duması’nın ...

Bağlantıyı kopyala