Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin Ödeme Uygulaması Strike Cephesinden Tether Kararı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto şirketleri önemli ortaklıklar kurduklarını açıklıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’in Lightning Network’ü üzerine inşa edilmiş bir ödeme platformu olan Strike, dünyanın en büyük stabilcoin’i olan Tether’in USDT’si için destek ekledi.

Strike, Tether (USDT) Desteği Ekledi

Bitcoin’in Lightning Network üzerine inşa edilmiş ödeme platformu olan Strike, dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı olan Tether’in stablecoin’i olan USDT’yi platforma eklediğini açıkladı. Kurulan bu ortaklık, Strike uygulamasında USDT’nin alım, satım ve takas işlemlerini mümkün hale getiriyor.

bitcoin odeme uygulamasi strike cephesinden tether karari 2

Konu hakkında açıklama yapan Tether CTO’su Paolo Ardoino, bu gelişmenin USDT’nin Strike uygulaması içinde sunulan hizmetlerden yararlanabileceğini dile getirdi. Ardoino açıklamasında, USDT’yi desteklemek için hangi Blockchain ağının kullanılacağının henüz kesinleşmesini ancak kullanılacak Blockchain ağının en çok kullanılan Blockchain ağlarının bir karışımının olacağını dile getirdi.

Kurulan ortaklık Strike’ın uygulamasını ABD, Arjantin ve El Salvador’dan 65 yeni ülkeye başlatmasından sadece iki gün sonra geldi. Strike uygulaması, kullanıcıların Lightning Network’ü kullanarak anında Bitcoin göndermelerini ve almalarını sağlıyor. Kullanıcılar ayrıca platform içinde ödemeler yapabiliyor ve Bitcoin satın alabiliyor.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin Neden Düştü?

Bitcoin ve arkadaşları sert bir satış dalgası yaşadı. Yazıyı kaleme aldığım saatlerde en büyük kripto para 25.166 dolar seviyesini test etmişti. Bu bir günde yaklaşık yüzde 11,7’lik kayıp anlamına geliyor. Düşüşün bir kısmını geri alan Bitcoin, Perşembe gününü yüzde 7 civarında ekside kapatmayı başardı. Ancak bir çok alt coin’de kayıplar yüzde 14-15’leri buldu. İyi ama ...

Bağlantıyı kopyala