Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Evmos Ekibi, Şirketin Kurucu Ortağını Suçladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Zincirler arası uygulama dağıtıcısı Evmos, yeni bir gelişme ile gündemde. Evmos ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin kurucu ortağı, şirketten ayrıldıktan sonra binlerce token satışı gerçekleştirdi.

Evmos Kurucu Ortağı Şirketten Ayrıldıktan Sonra Binlerce Token Sattı

Evmos ekibi tarafından yapılan duyuruda, şirketin kurucu ortağı Ashish Khosla’nın ayrılışından bu yana projenin yerel token’ını önemli miktarlarda elden çıkardığı ifade edildi.

evmos ekibi sirketin kurucu ortagini sucladi

Evmos’un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Khosla’nın Cosmos ekosistemi içinde merkezi olmayan bir borsa olan Osmosis aracılığıyla 70.000 dolar değerinde yarım milyon token’ı elden çıkarmaya çalıştığı belirtildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

34M cüzdanına sahip olan ve Osmosis’te 500 bin adet EVMOS satmaya çalışan ayrılan kurucu ortağın farkındayız.

Khosla’ya başlangıçta dört yıllık bir hak ediş programıyla 34 milyon adet Evmos token’ının (yaklaşık 4.7 milyon dolar değerinde) tahsis edildiğini belirtelim. Bu tahsis, Khosla’nın bu süre zarfında kendisine tahsis edilen adrese yeni hak edilmiş token’ları almaya devam edeceği anlamı taşıyor.

Evmos, Ethereum Sanal Makinesini (EVM) destekleyen Cosmos destekli bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. Evmos, Cosmos yazılım yığınını temel alırken, Ethereum uygulamalarıyla da uyumlu olarak faaliyet gösteriyor.

Yazar: Burak Köse

Spot ETF’lerde görünüm pozitif: Dönüş sinyali mi?

ABD’de işlem gören spot Ethereum ve spot Bitcoin ETF’leri önceki günü net para girişiyle noktaladı. Spot ETF’lerdeki pozitif akış, kripto para piyasası için yükseliş sinyali verdi. ABD’den gelecek makroekonomik veriler öncesi kripto para piyasasında bekleyiş sürüyor. Negatif haber akışının tükenmesi, Bitcoin (BTC) fiyatını 60 bin dolar bölgesinde tutuyor. Altcoin’lerin öncüsü Ether (ETH), 2 bin 725 ...

Bağlantıyı kopyala