Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Chainalysis, Tornado Cash Geliştiricisini Suç Faaliyetleriyle Bağlantılı Olmakla Suçladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tornado Cash geliştiricisi, Chainalysis tarafından suç faaliyetleriyle bağlantılı olmakla suçlandı. Hollanda mahkemesi, Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev’e, kara para aklama suçlamalarını çürütme çabasında Chainalysis’i çapraz sorgulama izni verdi.

Alexey Pertsev’e Chainalysis’i Çapraz Sorgulama İzni Verildi

Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev’in, bir Hollanda mahkemesinin Çarşamba günü verdiği karara göre, adını kara para aklama suçlamalarından temize çıkarmaya çalışırken blockchain analitik şirketi Chainalysis’i sorgulamasına izin verilecek.

Pertsev, gizlilik protokolünün ABD Hazine Bakanlığı Yabancı Varlık Kontrol Dairesi (OFAC) tarafından onaylanmasından ardından geçen yılın ağustos ayında Hollandalı mali suç uygulayıcıları FIOD’un emriyle tutuklanmıştı. Nisan ayında Amsterdam yakınlarındaki evinde yargılanmak üzere serbest bırakılan Pertsev, kara para aklama suçlamalarını reddetti.

Pertsev’in avukatı Keith Cheng, konu ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

FIOD açıklamalarının, Ethereum blok zincirinde bulunmayan kullanıcı aracılarının varlığından alıntı yapması gibi teknik olarak tatmin edici olmadığını kanıtladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Tencent’in Patent Başvurusunda Metaverse Konseri Detayı

Çin’in teknoloji devlerinin arasında yer alan Tencent’in bazı patent başvuruları ortaya çıktı. Çıkan başvurulara göre Tencent, metaverse endüstrisindeki ilk hamle avantajı için kolları sıvadı ve sanal bir konser patentine başvurdu. Tencent’in Patent Başvurusunda Metaverse Konseri Hamlesi Qichacha’nın verilerine göre Tencent, metaverse konseri için bir patent başvurusunda bulundu. Başvuru, sanal bir konser düzenlemek için bir bilgisayar ...

Bağlantıyı kopyala