Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

BKEX’ten ‘Kara Para’ Müdahalesi: Para Çekimleri Durduruldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto borsası BKEX, kara para endişeleri nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldı. Borsadan yapılan açıklamada kullanıcıların kara para akladıklarından şüphelenildiği ifade edildi. Borsada çekim işlemlerinin ne zaman normale döneceği bilinmiyor.

BKEXten Kara Para Mudahalesi Para Cekimleri Durduruldu5

BKEX’te Çekim İşlemleri Durduruldu

Kripto borsası BKEX, para çekme işlemlerini durdurdu. Borsa, platformda kara para aklanıldığından şüphelenildiği ifade edildi. Borsanın açıklamasında kolluk kuvvetleri ile birlikte hareket edildiği kaydedildi. BKEX, incelemelerin ardından borsadaki işleyişin eski haline getirileceğini bildirdi. Borsa, para çekme işlemlerinin ne zaman açılacağına ilişkin net bir bilgi vermedi.

BKEX‘ten yapılan açıklamada sürecin şeffaf ilerleyeceği ve kullanıcı haklarının korunacağı vurgulandı. Borsa, kara para aklandığına yönelik şüpheli işlemleri kolluk kuvvetlerine bildirdi. Kolluk kuvvetlerinin işlemlerin üzerindeki incelemelerinin sürdüğü aktarıldı. 2018 yılında kurulan BKEX’in işlem hacmi 450 milyon dolar civarında bulunuyor. Borsada 1200’ün üzerinde kripto para listeleniyor. Açıklamada, “İşlem sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin. Size destek ve yardım sağlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerine yer verildi.

Yazar: Göker Bilgiç

Moody’s DeFi için İş İlanı Açtı! İşte Şartlar

Merkezi olmayan finans herkesin radarında, kredi derecelendirme kuruluşlarının da. Dünyanın en büyük kredi derecelendirme şirketlerinden biri olan Moody’s Investors Service, yakın zaman önce bir iş ilanı yayınladı. Bu ilandan anlaşılıyor ki Moody’s DeFi için kolları sıvamış durumda. Moody’s verdiği iş ilanında kripto analistlerine sesleniyor. Bunun için merkezi olmayan finansın (DeFi) mevcut ekosistem üzerindeki potansiyel geniş ...

Bağlantıyı kopyala